Papírforma-eredmény

Papírforma-eredmény

FTC–GYVSE-UNI Győr 21–2 (5–0, 7–0, 5–2, 4–0)
Budapest, ob I-es női mérkőzés. V.: Pásztor, ifj. Kádár.

FTC: Kasó – Petik 1, Máté 2, Valentin 1, Pőcze, Kövesdi 3, Koopman, Illés 3, Kuna 1, Vályi 3, Tóth Csabai 2, Dömsödi 4, Regős 1, Neszmély. Edző: Karácsonyi Vazul.
GYVSE: Mozbauer – Farkas, Kiss A., Baksa 1, Vaszari 1, Török D., Németh V., Huszti V., Huszti D., Horváth D., Hateier, Dróth, Kurucz, Torma. Edző: Vogel Zsolt.

A papírformának megfelelően alakult a mérkőzés, az esélyes Fradi zsinórban 13 gólt lőtt, Vaszari Julianna révén sikerült megszerezni a becsületgólt, sőt, Baksa Borbála újra eredményes volt. A hazai vezetést és győzelmet azonban semmi nem fenyegette. Csapatunk elsősorban arra koncentrált, hogy azt a taktikát, amit a hasonló képességű csapatok ellen szeretne sikerrel alkalmazni, élesben gyakorolja. Ez hellyel-közzel sikerült, de a még veretlen népligetiek így is magabiztosan győztek.

Vogel Zsolt: – Nagyjából az történt, amit vártunk. Kerestük a fizikai kontaktot, hogy edzés jelleggel az egy-egy elleni játékot gyakoroljuk. Ki is jöttek a játékosok közötti különbségek. A kapott gólok száma miatt kicsit csalódott vagyok, pár gólt el lehetett volna kerülni. Némely megoldás az akarati tényezőkön múlt.