Remek meccsek és élmények Tenerifén

Remek meccsek és élmények Tenerifén

1. nap

Győri VSE I–Vilnius (litván) 11–21, Győri VSE II Sori (olasz) 12–12, Győri VSE II–Vilnius 9–15, Győri VSE I–Elche (spanyol) 14–5.

Lajtai Andor edző: – A litvánok nagydarab játékosokból álltak, ebből kifolyólag nem okoztak meglepetést, erővízilabdát játszottak. Sajnos ezt hagytuk, nagyon megszeppenve játszottunk, így kikaptunk tőlük mindkét meccsen. Az olasz Sori csapatával igazságos döntetlent játszottunk szép játékkal es már kevesebb hibával, a spanyol Elchét pedig magabiztosan vertük. Gyönyörű környezetben és időben játszhatunk, nagyon szerencsések vagyunk, hogy adódott ez a lehetőség. Hasznos számunkra, hogy itt lehetünk.

2. nap

Győri VSE I–Sori (olasz) 7–11, Győri VSE II–Echeyde (spanyol) 7–8, Győri VSE II–Elche (spanyol) 10–5.
Az állás: 1. Vilnius (litván) 12 pont (4 mérkőzés), 2. Sori 7 (4), 3. GYVSE II 4 (4), 4. GYVSE I 3 (3), 5. Elche 3 (4), 6. Echeyde 3 (3).

Lajtai Andor edző: – Az olaszok ellen játszott reggeli meccsen nagy reményekkel indultunk, de sajnos nem sikerült a bravúr. Jó meccset játszottunk velük, de aztán kicsit kinyílt az olló, reális végeredmény született. A tenerifei helyi erők ellen lefagytunk, elpazaroltuk a helyzeteket. A napot a másik spanyol csapattal fejeztük be, itt sikerült a győzelem, fegyelmezett védekezéssel és határozott játékkal végig vezetve szereztük meg a három pontot.

3. nap

Győri VSE I–Echeyde (spanyol) 13–10, Győr VSE I–Győri VSE II 7–5, 3. helyért: Győr VSE I–Győri VSE II 
A csoportkör végeredménye: 1. Vilnius (litván) 15 pont, 2. Sori (olasz) 10, 3. GYVSE I 9, 4. GYVSE II 4, 5. Elche (spanyol) 3, 6. Echeyde 3.

Lajtai Andor edző: – Reggel az Elche ellen szép játékkal nyertünk, aztán egymás ellen játszottunk egy cammogós, fáradt meccset, aminek igazából nem volt tétje. Este egymás ellen játszottunk szintén, itt már a harmadik hely volt a tét. Szerencsés véletlen, hogy egál lett a végén, ötméteresekkel végül az egyes csapat nyert. Szép játékkal és sportszerű meccsel zártuk a tornát, sokat fejlődünk és kovácsolódtunk, így a szememben sikeres a torna és mindenki bajnok. Megérdemlik a gyerekek a csúszdaparkot, a kirándulást.