Komoly fizikális erőpróba vár a csapatokra

Komoly fizikális erőpróba vár a csapatokra

  • Post category:Hírek

A hat pont megszerzése a cél

Szombaton Pécsett rendeznek ob II-es fordulót. Csapatunk, az UNI Győr-GYVSE 12.45-kor a Kanizsa VSE, 14.45-kor a SMAFC 1860 Soproni Egyetem ellen száll vízbe.
 
Petrovai Márton edző: – Hosszú túránk lesz Pécsre, ahol két kemény mérkőzés vár ránk. Úgy gondolom, a fiatalabb játékosok fejlődése töretlen és sokat jelent nekik ez a bajnokság mentálisan és fizikálisan egyaránt. A masszív védekezés és a tudatos, okos támadások vezetése a cél, ezzel pedig a hat pont megszerzése.
 

Három győzelmet várnak az edzők

 
Vasárnap a fiú országos utánpótlás bajnokságban a győri Aqua Sportközpontban a III. ker. TVE lesz az ellenfele csapatainknak. A kezdési időpontok: 10 (gyerek), 11.30 (serdülő) és 13 óra (ifjúsági).
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Hasonló mérkőzést és eredményt várok, mint az előző fordulókban. Ha ezeket sikerül jól abszolválni, az pozitív lenne az előttünk álló a keményebb feladatokra a Sopron és az Újpest ellen.
 
Petrovai Márton, az idősebb korosztályok edzője: – Remélem, betegeink felépülnek a meccsre. Nagyon fontos lesz, hogy a maximum felett teljesítsünk, és céljainkat elérjük. Pár játékostól kicsit többet várok védekezésben és támadásban. Bízom benne, megmutatják, hogy több van bennük. Harcias, gyors mérkőzéseket várok, ahol nem lehet más az elvárásunk, mint a győzelem és élvezni a negyedek minden pillanatát.
 

Fontos lesz a koncentráció

 
Vasárnap a lány országos utánpótlás bajnokságban a győri Aqua Sportközpontban a Tatabányát fogadják csapataink. A kezdési időpontok: 14.45 (gyerek), 16 (serdülő) és 17.30 óra (ifjúsági).
 
Antalóczy Dorka, a fiatalabb korosztályok edzője: – A gyerek korcsoportban szeretném, ha mindenki minél több játéklehetőséghez jutna. A serdülőmeccs a BVSC-hez hasonlóan kiélezett összecsapásnak ígérkezik. Szeretném, ha a lányok támadásban koncentráltabb passzokkal és több önbizalommal telibb lövéseket mutatva állnának fel a mérkőzésre, élvezve a játékot.
 

Hargitai Attila, az ifik edzője: – Komoly, fizikális mérkőzésre számítok a Tatabánya ellen, hiszen jó játékerőt képvisel ellenfelünk. Ha úgy koncentrálunk, akarunk és játszunk, ahogyan tudunk, akkor elégedett leszek.