Komoly ellenállást mutattunk az ellenféllel szemben

Komoly ellenállást mutattunk az ellenféllel szemben

  • Post category:Hírek

UNI Győr-GYVSE–BVSC 10–15 (4–6, 3–3, 3–3, 0–3)

Győr, Aqua Sportközpont, ob I-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Pintér, Varga Cs.
 
GYVSE: Szombathelyi – Rádli , Kenderes, Finta Zs., Molnár D. 1, Párkányi 2, Petik 6, Kiss A., Hetzl, Svec 1, Hateier, Fogarasi, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.
 
BVSC: Kakas – Jancsó 4, Mészáros-Farkas 2, Tóth R., Dobos 1, Bereczki, Tóth F. 1, Koltay, Urvári 2, Kele 1, Batizi, Fekete F. 2, Polák 2, Doroszlai. Edző: Stieber Mercédesz.
 
Jól kezdtük a mérkőzést, rendre nálunk volt az előny, 3–1-re is vezettünk, de a BVSC nem hagyta magát, 4–4-nél egyenlített, majd kétgólos előnnyel zárta a játékrészt. A második és a harmadik szakaszban kiegyenlített volt a játék, többször is felzárkóztunk egy gólra, de egalizálni nem tudtuk az eredményt. A zárószakasz előtt két gól volt a hátrányunk. Ebben mi már nem tudtunk a kapuba találni, ellenfelünk viszont három gólt lőve eldöntötte maga javára a találkozót. Csapatunkat mindenképpen dicséretet érdemel, mert megnehezítette riválisa dolgát, és védekezésben láthatóan előbbre tudott lépni.
 
Vogel Zsolt: – A BVSC megdolgozott a győzelemért, mi komoly ellenállást mutattunk, ehhez mindenképpen dicséret illeti csapatomat. Úgy érzem, rendeződött kicsit a védekezésünk, de még mindig nem vagyok teljesen elégedett. A közönségnek talán jó egy ilyen eredmény, nekem mondjuk a tíz-öt jobban tetszene. Voltak elkerülhető gólok, illetve jó lenne, ha végre már teljes csapattal tudnánk felállni. Persze a ha nem játszik a sportban.
 
Stieber Mercédesz: – Nagyon rosszul kezdtünk, pedig előtte kértem a lányokat, hogy figyeljünk oda a meccs elejére. Az időkérés után összekaptuk magunkat, de végig hullámzó volt a játékunk, idén nem először. Ezen kell változtatnunk a folytatásban.
 
Petik Panna: – Büszke vagyok a lányokra. Végig azt éreztem a vízben, hogy nagyon jól küzdünk, jól kommunikálunk egymással. Voltak hibák, ezek kijavításán kell dolgoznunk, de összességében szerintem jó meccset tudtunk játszani.
 

Fekete Flóra: – Jól játszott a győri csapat, kihasználta a mi gyengébb teljesítményünket. Ezért jár a gratuláció nekik. Nekünk pedig oda kell figyelni majd a jövőben, főleg a hétvégi kupameccsen, hogy sokkal koncentráltabbak legyünk.