Hétvégi program – január 29-30.

Hétvégi program – január 29-30.

Minél tovább meccsben maradni

Szombaton 18 órakor a győri Aqua Sportközpontban csapatunk, a GYVSE-UNI Győr ob I-es mérkőzésen a Szentest fogadja. A két csapat ősszel már találkozott egymással, akkor idegenben 10–2-es vereséget szenvedtünk.

„Hazai medencében minél tovább szeretnénk meccsben maradni, a múlt heti mérkőzésen az UVSE ellen voltak biztató jelek a játékunkban. Jól küzdöttünk, ám a támadójátékon, a helyzetkihasználáson javítanunk kell, mert sokszor megvoltak a ziccerek, csak azokat nem tudtuk belőni. Ha most hat-nyolc gólt tudnánk szerezni, az mindenképpen sokat jelentene, akkor szoros mérkőzést játszatunk, akár meg is tudnánk lepni a Szentest, mely összességében azért esélyesebb nálunk” – fogalmazott Vogel Zsolt, a győriek vezetőedzője, aki reméli, több játékos is felgyógyul betegségéből, és akár már a Szentes ellen is számíthat rájuk.


Kevés gólt kapni

Vasárnap a győri Aqua Sportközpontban a lány utánpótlás bajnokságokban a Ferencváros ellen lépnek pályára korosztályos csapataink. A találkozók 10, 11.15 és 12.30 órakor kezdődnek.

Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: „Jóval nehezebb dolgunk lesz, mint volt egy hete Székesfehérváron. Sokat gyakoroltunk a héten, ezeket szeretnénk élesíteni. Fontos lenne, hogy minél kevesebb gólt kapjunk, mert csak úgy lehet esélyünk a jó mérkőzésre a Fradi ellen. Ellenfelünknél több játékosra is oda kell figyelnünk, mert jó centerük és szélsőik vannak.”

Vogel Zsolt, a serdülők és az ifjúságiak edzője: „Jól ismerjük a ferencvárosiakat, sokat találkoztunk velük. Célunk, hogy minél kevesebb gólt kapjunk, és azok milyensége sem mindegy. Ha leúszásból, centerből nem talál be a Fradi, az mindenképpen jó lenne, de ehhez maximális koncentrációra lesz szükség a védekezésben.”


Erősebb csapatok ellen edződhetnénk

Szombaton a DVL gyermek III-bajnokságban osztályozót játszunk, melynek tétje a felsőházba jutás. A székesfehérvári uszodában 14 és 15.30 órakor a házigazda Fehérvár, illetve a Pécs lesz az ellenfelünk.

Lajtai Andor edző: „Mindenképpen szeretnénk sikerrel megvívni a két meccset, hiszen ebben az esetben a folytatásban erősebb csapatokkal játszhatnánk, ellenük még többet tudnánk fejlődni. Nem lesz könnyű, mert a két meccs között nem lesz pihenőnk, emellett azért vannak hiányzók betegség miatt, de bízom a csapatban.”