Kedves Sportbarátunk, kedves Látogató!

Üdvözöllek honlapunkon!

 

Mint tudod, a Győri Vízisport Egyesület megalakulása óta számos szép sportsikerrel vívta ki napjaink megbecsülését. Győr-Moson-Sopron Megye, Győr Város legeredményesebb sportegyesülete; az Olimpiai eredmények alapján pedig a legeredményesebb vidéki sportegyesület.

 

Tisztelgünk elődeink munkája előtt. Múlt nélkül nincs jelen és jelen nélkül nincs jövő.

 

A sport egy speciális tevékenység, amely a mindennapoktól eltérő környezetben zajlik. Célja a testedzés, a versenyzés, a szórakozás, szórakoztatás és az eredmény elérése.

 

A sport magában foglalja az emberi képességek öncélú fejlesztését és a képességek alkalmazhatóságának fejlesztését is. Hasznos módja a tanulásnak és a fejlődésnek.

 

Egyesületünk valamennyi sportolóját szeretnék egészséges, fejlett gondolkodású, felnőtt emberré segíteni. Ha ezek mellé még sikeres sportoló, Olimpiai, Világ vagy Európa bajnokká is válik, az a tevékenységünk elismerése, de mindenképpen az egyén érdeme.

 

Kajak-kenusaink, vízilabdázóink, szinkronúszóink egy igazán szorosan együttműködő, egymásért szurkoló, egymás tevékenységét támogató közösséggé formálódtak az elmúlt 30 év alatt.

 

Edző kollégáimmal, technikai kollégáimmal, adminisztrációs kollégáimmal mindannyian a sikeres működésben hiszünk és mindennap ezért dolgozunk.

 

Látogasd gyakran a web-oldalunkat és a közösségi oldalainkat, értesülj első kézből eredményeinkről, sikereinkről, valamint valamennyi, az egyesületet érintő történésekről!

 

ERŐT, EGÉSZSÉGET!

Ábrahám Csaba