Szombaton 11-kor hazai pályán OB II-es csapatunk

Szombaton 11-kor hazai pályán OB II-es csapatunk

Jó lehetőség a fejlődésre

Szombaton a győri Aqua Sportközpontban rendezik a férfi ob II Nyugati csoportjában az 5. fordulót. A Győri VSE-UNI Győr előbb 11 órakor a Balaton VK, 14-kor a PTE-PEAC-cal találkozik.

Hargitai Attila edző így várja a mérkőzéseket: – Az alapszakasz utolsó fordulójában be tudjuk biztosítani a felsőházba jutást, mely jó lehetőség lenne a tavaszi fejlődéshez. Ennek megfelelően várom el, hogy vízbe ugorjunk mindkét mérkőzésen.


A titkolt cél már megvan

Vasárnap Nagykanizsára utazik a DVL gyermek IV-bajnokságban szereplő csapatunk, mely megkezdi a szereplését a felsőházban. Előbb 11 órakor a szombathelyi AVUS, 13-kor pedig a Fehérvár VSE lesz az ellenfél.

Kutasi Rómeó edző: – A titkolt célomat elértük, ott vagyunk a felsőházban, innentől kezdve igazából eredménykényszer nélkül játszhatunk. A legfontosabb, hogy az erősebb csapatok ellen tudunk fejlődni, ezt szeretném látni a folytatásban, illetve azt várom, hogy a tanultakat minél többször és minél jobban élesben is alkalmazni tudjuk, de közben élvezzék is a játékot a gyereke. Betegségek miatt vannak hiányzók, vannak kihagyás után visszatérők, de ez minden csapatra vonatkozik. Mostani ellenfeleinkkel egy csoportban voltunk az alapszakaszban, így nem az ismeretlenbe ugrunk fejest.