Február utolsó hétvégéjén is ott leszünk a medencékben!

Február utolsó hétvégéjén is ott leszünk a medencékben!

A saját játékunkat kell játszani

Szombaton a férfi ob II-ben csapatunk, a GYVSE-UNI Győr Leányfalun játszik, 11 és 14 órakor a debreceni CPVSE, valamint a Szeged ellen mérkőznek meg Hargitai Attila tanítványai.

A vezetőedző így látja az esélyeket: – A felsőház első fordulójában szállunk vízbe. Ellenfeleinket nem igazán ismerjük, de itt már minden mérkőzés kemény. Szeretném, ha saját játékunkat tudnánk játszani, és a taktikai elképzeléseinket sikerülne megvalósítani.


Két jó meccset vár az edző

Szombaton a DVL gyermek III-csapatunkat Pécsre szólítja a sorsolás, 12 és 15 órakor kezdőnek a meccsek a Balaton VK, illetve a szombathelyi AVUS ellen.

Lajtai Andor edző: – A 2009-es korosztállyal állunk ki, szeretnék sok olyan játékost bevetni, akik eddig nem kerültek oda a csapat közelébe vagy nem kaptak annyi lehetőséget. Két jó mérkőzést szeretnénk játszani, a Balatonnal még nem találkoztunk, a Szombathely ellen az alapszakaszban egy győzelem, egy vereség a mérlegünk, szóval teljesen nyitott a párharc.


Bizonytalanságok a meccs előtt

Vasárnap a lány utánpótlás bajnokságokban a győri Aqua Sportközpont ad otthont a mérkőzéseknek. A gyerekmeccs 13.45, a serdülőmérkőzés 12.30, az ifjúsági 15 órakor kezdődik.

Hámori Péter, a gyerekcsapat edzője: – A legnagyobb kérdés, megleszünk-e, hiszen vannak sérültek, betegek. Sajnos egyik legjobbunk, Finta Zsuzsa ínszalagszakadás miatt kiesett, remélem, tudjuk pótolni őt, meg is vannak erre az elképzelések. A nehézségek ellenére is győzelmet várok.

Vogel Zsolt, a két idősebb csapat edzője: – Régen találkoztunk a szegediekkel, nagyjából hasonló erők csapnak össze serdülőben. Ifiben pedig ugyanazokat az elemeket szeretnénk csiszolni, mint amit az ob I-ben is alkalmazunk.


Nagy koncentrációra lesz szükség

Vasárnap az országos fiúbajnokságokban Vácott játszunk, 10, 11.15 és 12.30 órakor kezdődnek a meccsek.

Hargitai Attila edző: –Szeretném, ha a héten gyakoroltakat viszont látnám a mérkőzéseken, emellett végig nagy koncentrációra lesz szükségünk, és akkor jó eredményeket tudunk elérni.


Jól dolgoztak

A DVL gyermek IV-csapatunk vasárnap Pécsre utazik, ahol 11.30 és 14.30 órakor a Kaposvár és a Kanizsa lesz az ellenfél.

Kutasi Rómeó edző: – Nyerni szeretnénk, én legalábbis így utazom el a meccsre. Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy gyerekekről van szó, sok minden befolyásolja a teljesítményüket, bármi benne a pakliban, de jó dolgoztak a kicsik, bizakodó vagyok.