Tehetséggondozón jártak játékosaink

Tehetséggondozón jártak játékosaink

  • Post category:Hírek
A behívó jó visszacsatolása az elvégzett munkának.

A közelmúltban tartották a dunántúli régió 2010-es és 2011-es korosztályának tehetséggondozóját, ahova klubunkból, a GYVSE UNI Győrből is több játékos kapott meghívót.
 
Az U13-asoknál (2010-ben születettek) Bognár Bálint, Dinnyés Benedek, Szedlacsek Barnabás, Józsa Dániel és Lukács Dárius Hannibál, az U12-eseknél (2011-esek) Gál Soma, Berzai Normann és Pormann Áron szerepelt. Emellett a 2009-eseknél Molnár Mátyás és Deésy Ádám is szerepel a válogatottban
 
„Azt gondolom, ez nagy elismerése az itt végzett munkának. Győrben fiú vonalon szerintem jó a csillagok állása, szép létszámmal dolgozunk, és nagyon sok közülük a tehetséges játékos. Mikor elkezdtük a közös munkát, azt kértem tőlük, hallgassanak rám, bízzanak bennem, és dolgozzanak keményen, mert annak meglesz az eredménye. És lám, kezd beérni a munka, jó úton haladnak a srácok. Örömteli, hogy a jelenlegi válogatottjaink mellett is vannak még olyan tehetségeink, akik beérhetnek, és lesznek olyan jók, ha nem jobbak, mint a társaik. Jó ezekkel a gyerekekkel dolgozni, és nem titkolt célom, vágyam, hogy az A1 csoportba kerüljünk, ott meg tudjuk mérettetni magunkat. Úgy vélem, jövőre lehet az egyik legerősebb szezonunk, ehhez ugyanúgy kell dolgozni, mint eddig, de hiszek a gyerekekben, akik rendkívül alázatosan teszik a dolgukat minden nap. Büszke vagyok rájuk, ahogyan ők is büszkék lehetnek magukra” – mondta Kutasi Rómeó, aki a tehetséggondozó programban részt vett játékosok egyik felével dolgozik a klubban.
 

„Fantasztikus érzés ez minden olyan játékosoknak, akik kiérdemelték ezt a meghívást. Sokat dolgoznak a hétköznapokban, a maximumot próbálják nyújtani az edzéseken, a meccseken, és ez ennek a jutalma. Ugyanúgy kell dolgozni tovább mindenkinek, beleértve bennünket, edzőket is, hogy ne csak most kerüljön szóba a nevük a legjobbak között, hanem később is, amikor abba a korba érnek, hogy világversenyekre mehetnek. Nekünk, edzőknek ez azért jó dolog, mert ez egyfajta visszacsatolása annak, hogy a vidéki bázisokon is ér valamit a munkánk” – fogalmazott Truszka Levente a legfiatalabb beválogatott tehetségek edzője.