Három negyedig kiválóan játszottunk

Három negyedig kiválóan játszottunk

  • Post category:Hírek
Digi-Eger–UNI Győr-GYVSE 16–7 (3–1, 2–3, 3–2, 8–1)
Eger, OB I-es női mérkőzés. V.: Berki, Juhász.

Eger: Torma – Szilágyi 7, Borsi 2, Parkes 1, Sóti, Katona, Weston 1, Belorio 1, Lendvai 1, Bódi, Keserű, Szellák, Pogonyi 3, Balogh. Edző: dr. Sike József.
 
UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs. 1, Molnár D. 2, Finta K., Párkányi, Petik 3, Klemm, Fogarasi, Szedlák 1, Drávucz, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.
 
A tavalyi bajnok otthonában nagyszerű első három egyedet produkáltunk. Az első nyolc percben a hazaiak vezetőgólját hamar kiegyenlítettük, viszont a másik két találatra nem érkezett válasz. A folytatásban is tartottuk a lépést az esélyesebb egriekkel, akik mindössze egy góllal vezettek a nagyszünetben. A fordulás után kiegyenlítettünk (5–5), ekkor azonban kicsit megrázta magát az Eger, zsinórban három gólt lőtt, de Petik hajrában szerzett góljával csak két gólt volt a hátrány. Alighanem a nagy küzdésben elfáradtunk a zárószakaszra, ebben már dominálni tudtak a házigazdák, és csak ebben a nyolc percben annyi gólt szereztek, mint előtte a három negyedben, így a vége sima lett, ennek ellenére csapatunk remekül helyt tudott állni a címvédő vendégeként.
Hargitai Attila: – Három negyedig nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, védekezésben voltak extrák, támadásban a zónában mozgások, a lövések minősége is jó volt. A negyedik negyedre talán kijött a fáradtság, az Eger is összekapta magát, akkor nagyobb különbséget tudtak kialakítani. Összességében három negyeddel elégedett, arra tudunk építeni, a negyedik szakasszal is foglalkozunk kell, ott voltak hibák, ezeket kell kielemezni, kijavítani.