Szoros meccseken győzelmek

Szoros meccseken győzelmek

Nagykanizsán a fiú országos

Kanizsa VSE–Győri VSE 13–14 (3–4, 2–4, 3–3, 4–1) – ötméteresekkel: 1–2
Nagykanizsa, fiú gyermek országos bajnokság.

GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba 1, Paár Balázs 4, Kolozsváry-Kutas Zétény, Tóth Bence, Varga András 3, Somogyi Mirkó, Lázár Zsombor, Sass Levente, Bognár Roland, Svec András Áron 4, Borbély Sándor 2. Edző: Hargitai Attila.

Kanizsa VSE–Győri VSE 8–11 (3–2, 0–1, 2–5, 3–3)
Nagykanizsa, fiú serdülő országos bajnokság.

GYVSE: Mucza Erik Attila – Karácsonyi András, Hateier Mátyás 2, Paár Balázs 3, Tatai Patrik, Varga András 1, Somogyi Mirkó, Kovács Máté Csaba, Sass Levente, Nagy Csongor 2, Svec András Áron 1, Bognár Roland 2, Tóbiás Bence. Edző: Hargitai Attila.

Kanizsa VSE–Győri VSE 14–15 (5–4, 5–4, 3–4, 1–3)
Nagykanizsa, fiú ifjúsági országos bajnokság.

GYVSE: Móricz Flávió – Karácsonyi András, Hateier Mátyás 4, Lázár Zsombor 4, Tatai Patrik 1, Tóth Bence, Sándor-Bint Bendegúz 1, Szaszák Tamás 1, Borbély Sándor, Nagy Csongor 1, Tálos Gergő Máté, Kolozsváry-Kutas Zétény, Kocsis Ádám 3, Mucza Erik Attila. Edző: Hargitai Attila.

Hargitai Attila: – Tudtuk, hogy Nagykanizsán kemény mérkőzéseket játszunk, ez így is lett. Mindhárom mérkőzés rendkívül parázs, kaotikus volt. A gyerekmeccset jól kezdtük, védekezésünk az első félidőben – pár center akciógólt leszámítva – jól működött, míg támadásban is mentek a megbeszéltek. A negyedik negyedre háromgólos előnnyel fordultunk, ám ez három védekezési hiba miatt elfogyott, sőt, tizenöt másodperccel a vége előtt nekünk kellett döntetlenre mentenünk a mérkőzést, így ötméteresekkel sikerült győznünk. Kiemelném Tóbiás Bence hat megfogott büntetőjét. Az ifjúsági mérkőzés érthetetlen dolgok halmazával kezdődött, ide tartozik egyik játékosunk cserés kiállítása is a mérkőzés elején. Ellenfelünk sokáig vezetett, de a srácok nem adták fel, bebizonyították, hogy csapatként működve a vízben és a parton bármit meg tudunk csinálni, így az utolsó negyedben sikerült megfordítanunk a mérkőzést. A serdülők mérkőzése is rendkívül szoros, fizikális küzdelmet hozott, az első félidőben kevés gól mellett döntetlen alakult ki. A harmadik negyedben tudtuk fokozni az iramot, amivel háromgólos különbséget tudtunk kialakítani, amit sikerült is megtartani a mérkőzés lefújásáig. Összességében a rengeteg védekezésben és támadásban elkövetett hibát leszámítva elégedett vagyok a srácokkal, hiszen szívüket-lelküket beletették a három meccsbe, és igazi csapatként a fiatalok és idősebbek együtt tudtak diadalmaskodni. Most van két hét szünet az országos bajnokságban, szeretném, ha ez az időszak jó felkészüléssel telne.