Semmi nem tántorítja el a csapatokat a céltól

Semmi nem tántorítja el a csapatokat a céltól

  • Post category:Hírek

Győzelem és döntetlen

Soproni VSE–GYVSE-UNI Győr 14–14 (4–1, 3–3, 1–4, 6–6)
Pápa, DVL serdülőbajnokság.
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba 1, Horváth Csanád 1, Horváth László Dániel, Horváth Richárd 1, Varga András 8, Varga Ádám, Szilágyi Mihály Gyula, Sass Levente 1, Farkas Benjamin Vendel, Svec András Áron 1, Lázár Zsombor, Erős Benedek 1. Edző: Petrovai Márton.
 
Pápa–GYVSE-UNI Győr 1–23 (0–7, 0–4, 1–6, 0–6)
Pápa, DVL serdülőbajnokság.
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba 2, Horváth Csanád, Horváth László Dániel 1, Horváth Richárd 1, Varga András 3, Varga Ádám 1, Szilágyi Mihály Gyula 3, Sass Levente 1, Farkas Benjamin Vendel 3, Svec András Áron 3, Lázár Zsombor 4, Erős Benedek 1. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton edző: –  A Sopronnal küzdelmes, harcias meccset vívtunk. Negyvennyolc másodperccel a vége előtt még kétgólos hátrányban voltunk, innen sikerült döntetlenre menteni a találkozót. Ebből is látszik, hogy a fiúk óriási küzdők. A Pápát magabiztosan győztük le. Örülök, hogy mindenkinek sokat tudott hozzá tenni a sikerhez.
 

Egy ide, egy oda

 
Soproni VSE–GYVSE-UNI Győr 5–13 (2–4, 0–2, 1–4, 2–3)
Tatabánya, DVL gyerek II-bajnokság.
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Szedlacsek Barnabás 5, Józsa Dániel 2, Németh Bence, Farkas Dávid, Harza Gergely Lajos 1, Harza Máté József 1, Veres Vilmos, Berzai Norman Bernát 1, Lizák Bernát 2, Gál Soma 1, Horváth Nimród, Gál Vince. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Tatabánya–GYVSE-UNI Győr 6–3 (1–0, 1–1, 2–0, 2–2)
Tatabánya, DVL gyerek II-bajnokság.
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Szedlacsek Barnabás 2, Józsa Dániel 1, Németh Bence, Farkas Dávid, Harza Gergely Lajos, Harza Máté József, Veres Vilmos, Berzai Norman Bernát, Lizák Bernát, Gál Soma, Horváth Nimród, Gál Vince. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Ebben a bajnokságban leginkább azok játszanak, akik kevesebb lehetőséget kapnak az országos sorozatban. Összességében kisebb-nagyobb sikerrel megoldották a feladatot, elégedett vagyok velük. Dolgozunk tovább, hogy még többet tudjanak fejlődni a gyerekek.
 

Mindkét edző maximálisan elégedett

 
UVSE II–GYVSE-UNI Győr 6–11 (1–2, 1–3, 2–2, 2–4)
Budapest, fiú gyermek országos bajnokság.
 
GYVSE: Molnár Mátyás – Alcser Márton, Szedlacsek Barnabás 1, Gyűrűs András, Timsina Kristóf 3, Timsina Bence, Józsa Dániel, Bognár Bálint 1, Dinnyés Benedek Zétény 2, Deésy Ádám 4, Szabó Zsombor, Kárpáti Juhász Gergely, Stifter Áron, Lukács Dárius Hannibál, Németh Bence. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Nagyon készültünk csapatszinten erre a meccsre, aminek meg is lett az eredménye. Jól működött minden, a szoros emberfogás, a zóna egyaránt. A végén külön élmény volt, hogy az időkérés után az egyik legnehezebb emberelőnyös figurát gólra tudtuk váltani. Varázslatos volt az egész meccs, nagyon büszke vagyok a srácokra. Alázat, szorgalom és négy év folyamatos munka eredménye, hogy az alapszakaszt most már biztosan megnyerjük. Remek érzés ez.
 
UVSE II–GYVSE-UNI Győr 7–9 (3–0, 1–2, 1–4, 2–3)
Budapest, fiú serdülő országos bajnokság.
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Dinnyés Benedek Zétény, Paár Balázs 1, Raffai Ruben, Horváth Richárd, Varga András 2, Kovács Máté Csaba 1, Horváth Csanád 2, Sass Levente 2, Bognár Roland, Svec András Áron, Bognár Bálint, Deésy Ádám 1, Molnár Mátyás. Edző: Petrovai Márton.
 
UVSE II–GYVSE-UNI Győr 16–10 (5–2, 6–3, 2–4, 3–1)
Budapest, fiú ifjúsági országos bajnokság.
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Horváth Richárd, Hateier Mátyás 3, Raffai Ruben, Paár Balázs, Varga András 1, Bognár Roland 1, Kovács Máté Csaba 2, Sass Levente, Timsina Kristóf, Svec András Áron 1, Horváth Csanád 2, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – Az UVSE az egyik legerősebb együttes a bajnokságban. Először is a büszkeségemet szeretném kifejezni a csapat és a szülők felé, hogy ilyen értekrenddel vannak nevelve a gyerekek. Betegségek nehezítették a felkészülést, voltak hiányzók is, de a mi csapatunkat semmi nem tudja eltántorítani a céljaiktól. Hiába vezetett 3–0-ra az ellenfél, utána átbeszéltük, hogy tőlünk senki nem akarhatja jobban a sikert és elő kell húzni mindenkiből a maximumot. Szépen jöttünk vissza a mérkőzésbe, szebbnél szebb akciókkal, védekezéssel. A végén fejben és fizikálisan jobban bírtuk és a szívünk is a helyén volt. Ennek köszönhető a siker a serdülőmérkőzésen. Az ifiknél már több meghatározó játékos nélkül játszottunk. Így is büszke lehetek a fiúkra, mert rövid időn belül két mérkőzést magas szinten játszani nagyon nehéz. Megmutatták, hogy olyan sebességen mi is tudunk játszani, mint az UVSE. Sajnos az ellenfél győzött. Gratulálok neki természetesen. A három korosztályt tekintve hat ponttal távoztunk a fővárosból, ami nagy eredmény. Gyerek csapatunk, úgy dominált végig, hogy öröm volt nézni. A szülők pedig, olyan hangulatot teremtettek, mintha otthon lettünk volna. Köszönjük szépen nekik. Fejlődés a csapatainkban töretlen, ami nagyon fontos, ahogyan az is, hogy élvezik a játék minden percét.
 

Jó élményekkel gazdagodtak

 
Vasárnap a DVL babybajnokságban Szombathelyen a Kanizsa VSE és a Soproni VSE ellen játszottak legkisebbjeink.
A Debreceni Nórát helyettesítő Hargitai Attila így értékelt: – Jó kis hétvégén vagyunk túl a legfiatalabbakkal. Eredményt ebben a bajnokságban nem vezetnek, a fő cél a vízilabda alapjainak elsajátítása „éles” helyzetben, és az, hogy a gyerekek jó élményekkel gazdagodjanak. Úgy gondolom, ez mind sikerült, jókedvű utunk volt, a mérkőzéseken meg láttam szép dolgokat, de ami a legfontosabb, hogy mindenki nagy kedvvel ugrott vízbe, és szeretett játszani. Gratulálok az első gólosoknak, az első mérkőzését lejátszóknak és mindenkinek.