Lány- és fiú országos bajnokság is lesz a hétvégén

Lány- és fiú országos bajnokság is lesz a hétvégén

  • Post category:Hírek

Lány és fiú utánpótlás csapatainkra újabb forduló vár az országos bajnokságban.

Fontos mérkőzések

Vasárnap a lány országos bajnokságban Kecskeméten a gyermekcsapat a helyiekkel játszik, a serdülőknek és az ifiknek a III. Ker. TVE lesz az ellenfele. A mérkőzések 15.00, 16.15 és 17.30 órakor kezdődnek.
 
Vogel Zsolt, az ifik edzője: „Elég fontos meccs lesz ez mindhárom korcsoportban. Az ifiben szeretnénk győzni, ehhez jó védekezés kell. Ellenfelünknek is vannak OB I-ben szereplő játékosai, jó a centerük, van jó lövőjük, ezért lesz szükség a szervezett védekezésre, mellyel ha sikerül alacsony gólszámon tartani a III. kerületieket, akkor van esélyünk nyerni.”
 
Antalóczy Dórka, a két fiatalabb korosztály edzője: „Két hete szép összjátékot mutattunk, bravúros egyéni megoldások voltak, és csapat szinten is voltak nagyszerű dolgaink. Most is hasonló mérkőzésekre számítok, a serdülő küzdős összecsapásnak ígérkezik, emellett fontos, hogy a lövéseinkre fejben koncentrálni tudjunk, mert akkor érhető el a győzelem.”
 

Bravúr kell a jó eredményekhez

Vasárnap a fiú országos bajnokságban az UVSE II-t fogadjuk. A gyermekmeccs 10.00, a serdülőmérkőzés 11.30, míg az ifik találkozója 13.00 órakor kezdődik az Aqua Sportközpont sátras medencéjében.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: „Ellenfelünk valamivel jobban áll a tabellán, így most jó erőfelmérő lesz ez a találkozó. Bízom a srácokban, és abban, hogy a megbeszéltek szerint tudunk játszani. Akkor abból jó meccs kerekedhet ki, ami jól szolgálná a fejlődésünket. Ennek szellemében vágunk neki a hétvégének.”
 

Hargitai Attila, az idősebbek edzője: „Az UVSE II csapatai serdülőben és ifiben is előttünk állnak a tabellán. Nehéz mérkőzésekre számítok, ugyanakkor a csapat már többször is bebizonyította, hogy képes hatalmas akarással komoly mérkőzéseket is nyerni, így bizakodó vagyok.”