Koncentrációra és alázatra lesz szükség

Koncentrációra és alázatra lesz szükség

  • Post category:Hírek

Végig koncentráltnak kell lenni

 
Vasárnap a lány országos utánpótlás-bajnokságban csapataink a Fehérvár VSE-t fogadják az Aqua Sportközpontban. A meccsek 10 (gyermek), 11.15 (serdülő) és 12.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a két fiatalabb korcsoport edzője: – Mindkét meccsen az a legfontosabb, hogy koncentráltak maradjunk végig, ne lassuljunk bele az ellenfél játékába, ne legyenek eladott labdáink, de emellett minél felszabadultabb játékot szeretnék látni a lányoktól.
 
Hargitai Attila, az ifik edzője: – A Fehérvár ellen csakis rajtunk múlik, milyen eredménnyel zárjuk a mérkőzést. Ha a koncentráció és alázat meglesz az elejétől a végéig a csapatban, akkor úgy gondolom, eredményesek tudunk majd lenni.
 

Jó erőfelmérő lesz a soproniak elleni párharc

 
Vasárnap a fiú országos utánpótlás-bajnokságban csapataink a Soproni VSE-t fogadják az Aqua Sportközpontban. A meccsek 14.30 (gyermek), 16 (serdülő) és 17.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Ellenfelünk erős, így jó erőfelmérő lesz ez a mérkőzés. Meglátjuk, mire megyünk, de jó lenne nyerni. Úgy állunk most, hogy a felsőházba jutás biztosnak tűnik, de jó lenne playoffot is játszani majd, A1-es csapat ellen küzdeni, akár a feljutást is megcélozni.

Petrovai Márton, az idősebb korcsoportok edzője: – Hatalmas csata vár mindhárom korosztályunk számára. Nagyon fontos lesz a védekezés és abból a támadásaink felépítése. Ha az elszántság, a bátorság és a szív ugyanúgy meglesz a csapatban, mint az elmúlt hetekben, akkor szép hétvégét zárhatunk. Kilenc ponttal akarunk gazdagodni, amivel robogunk tovább a céljaink felé.