Itt a hétvégi program

Itt a hétvégi program

Növelni kell az iramot
Vasárnap fiú országos bajnoki fordulónak ad otthont a győri Aqua Sportközpont. Csapataink a nyíregyházi Aqua SE-t fogadják. A meccsek 13 (gyermek), 14.15 (serdülő) és 15.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
Hargitai Attila edző: – A Nyíregyháza ellen maximális koncentrációra lesz szükségünk gyerekben, és serdülőben is, nem fér bele az előző fordulóban megtörtént kihagyás, mert az megbosszulhatja magát, ahogy egy hete is történt a serdülő mérkőzésen. Ifiben az előző Nyíregyháza elleni meccsünk eredményét el kell felejteni, így kell beugrani a vízbe. Ami biztos, az előző forduló iramát növelnünk kell, valamint a helyzetkihasználásunknak javulnia kell. Emellett nem ajándékozhatunk ismételten könnyű gólokat ellenfelünknek.
____________________________________________________________
Győzelemmel kezdtek
A serdülő lányok Egerbe az alsóházi playoffban szerepelnek. Az első meccset a Fehérvár ellen 15–2-re nyerték. Folytatás holnap 10 órakor.
GYVSE: Torma Luca Emma – Finta Zsuzsanna 2, Hateier Nelli 2, Sásdi Lisa Marie 1, Iszak Tamara 1, Tánczos Réka, Németh Veronika 2, Kiss Anita 2, Svec Anna Sába 1, Deésy Anna 2, Fogarasi Léna 2. Edző: Huszti Dóra.
Huszti Dóra: – Erre a hétvégére a célunk, hogy múlt hétről átmentve az OSC és a Szeged ellen mutatott mentalitásunkat győztes mérkőzéseket játsszunk.
____________________________________________________________

Mindenki játsszon

Vasárnap a babycsapat Ajkára utazik, a zárfordulóban 11 órakor a Mohács, 13-kor a házigazda Cápa VK lesz az ellenfél.
A mérkőzéseken Lajtai Andor vezeti a csapatot, de Kutasi Rómeó edző beszélt a várakozásairól: – A legfontosabb, hogy mindenki játsszon. A szabályok szerint a sorcsere eleve kötelező, így ez nem is lesz gond. Ezek a meccsek még jók az edzőknek is, hiszen nyomás és eredménykényszer nélkül játszhatunk. A lényeg, hogy a gyerekek megszeressék a pólót.
____________________________________________________________

Miskolcon az egyetemisták

A hétvégén a MEFOB-fesztiválnak Miskolc ad otthont. A fiú- és lánycsapat is vízbe száll.
Kutasi Rómeó nyilatkozott az esélyekről: – A lányokkal igyekszünk jó helyezést elérni, a fiúknál inkább örömvízilabda várható, igazából nem nagyon lehet tudni, mire is számíthatunk.