Hétvégi utánpótlás mérkőzések – november 27-28.

Hétvégi utánpótlás mérkőzések – november 27-28.

Sorsdöntő forduló

Szombaton a DVL gyermek III-bajnokság aktuális fordulóját a soproni uszodában rendezik meg. Csapatunk 13 órakor a Tatabánya, 16.30-kor a Sopronnal találkozik.

Lajtai Andor edző: – A fejlődés szempontjából fontos lenne a három pont megszerzése a Tatabánya ellen. Egyszer már legyőztük őket, most azért lenne lényeges, mert ezzel a felsőházba jutnánk, így az erősebb csapatokkal tudnánk játszani a következő fél évben. Ezzel pedig sokkal nagyobb iramú lehetne a fejlődés. A második meccsen a Sopron következik, ők kicsit gyengébb játékerőt képviselnek, ellenük kötelező a győzelem.


Győzelmeket szeretnének

Vasárnap a győri Aqua Sportközpontban a lány országos bajnokságban a Polo lesz a vendég: 10 órakor a serdülő-, 11.15-kor a gyermek-, 12.30-kor az ifjúsági meccs kezdődik.

Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: – Várhatóan teljes létszámban tudunk kiállni. Győzni szeretnénk, a papírforma alapján erre van esély. A gyerekek is így állnak oda, fogadkoznak, remélem, ennek meg is lesz az eredménye.

Vogel Zsolt, a két idősebb csapat edzője: – A betegségek elértek bennünket, ez mindenféleképpen nehezíti a dolgunkat. Ennek ellenére megpróbálunk helytállni, és hazai környezetben győzelemre játszani.


Koncentráció és fegyelmezettség

Vasárnap a győri Aqua Sportközpontban a fiú országos bajnokságban az UVSE II-t fogadják csapataink: 14 órakor a gyermek-, 15.30-kor a serdülő., 15.45-kor pedig az ifjúsági meccsen indul útjára a labda.

Hargitai Attila, a gyermekcsapat edzője: – Az UVSE II ellen – hasonlóan az előző fordulóhoz – a jó védekezés lesz a kulcs, hiszen amelyik mérkőzéseket idáig megnyertük, azokon öt-hat gólnál nem kaptunk többet. Fontos lesz a koncentráció és a fegyelmezettség, ezeket teljes mértékben elvárom a csapattól.

Dubinák Péter, az idősebb korosztályok edzője: – Ismét nehéz hétvége előtt állunk. Nem mi számítunk a favoritnak, de a múlt hetinél mindenképpen szebb játékot várok.


Újabb „éles” gyakorlás

Vasárnap a szombathelyi fedett uszodában a DVL baby I-es csapatunk ugrik vízbe: 10.45-kor a Tatabánya, 12.15-kor a Sopron lesz az ellenfél.

Kutasi Rómeó edző: – A helyzet ugyanaz, mint minden meccsünk előtt, szeretnénk élesben is gyakorolni azt, amelyeket az edzéseken is sulykolunk. Azt szeretném látni, hogy ügyesednek, fejlődnek a gyerekek. A védekezésen lesz a nagyobb hangsúly.