A védekezésen lesz a hangsúly

A védekezésen lesz a hangsúly

Elindul a lány országos bajnokság

Vasárnap megkezdi az országos bajnokságot a lány ifjúsági, serdülő- és gyermekcsapatunk. Az ellenfél idegenben a Polo SC lesz, a mérkőzések 15 (serdülő), 16.15 (gyermek) és 17.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.

Vogel Zsolt, a két idősebb korosztály edzője így várja a nyitófordulót: – Új év, új szezon jön. Szerencsére nem sokat változtunk, nincs a korosztályokból kiöregedő játékosunk, sokat tudtunk együtt készülni a nyáron, bár voltak betegségek, kisebb gondok, azt gondolom, jó állapotban vagyunk, felkészültünk a szezonra. Ami a vasárnapi meccset illeti, bízom benne, szoros meccseket tudunk játszani. Ha a védekezés fegyelmezett lesz, az már előrevetíthet egy jobb eredményt. Fontos lesz az is, hogy azok a fiatalok, akik az ob I-ben is játékhoz juthatnak, még jobban begyakorolják azokat a dolgokat, amelyekre szükség lesz a hosszú szezon során.

Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: – Teljesen új csapatunk van, talán három ember maradt a tavalyi csapatból. Kettős igazolással azonban Szombathelyről és Sopronból is tudtunk erősíteni. Ettől függetlenül igazán nem tudom, mire is számítsak. Kicsit ez fejesugrás az ismeretlenbe, kíváncsian várom magam is, mire leszünk képesek. Tavaly kikaptunk a Polótól, most remélem, közelebb leszünk hozzájuk. Nálunk is a védekezésen lesz a hangsúly, ha az jól működik, akkor abból lehet a támadásokat felépíteni.