Hétvégén újra a medencében – ezt várják az edzők!

Hétvégén újra a medencében – ezt várják az edzők!

Más célokért küzd a két csapat

Szombaton 18 órakor az Aqua Sportközpontban csapatunk, a GYVSE-UNI Győr az UVSE együttesét fogadja.

Vogel Zsolt vezetőedző így várja a találkozót: – Az UVSE, bármilyen felállásban is játszik, mindig is erős ellenfél, a két klub céljai ráadásul jelentősen eltérnek. Nekünk ez megint egy jó felkészülés lehet a fontos találkozókra. Apró célokat tűzünk ki magunk elé, negyedekre vagy még jobban szétbontjuk a meccset. A védekezésre kell nagyon odafigyelni, ha ebben egy-egy elemet megoldunk, már nem lennék elégedetlen.


Tartalékosan is győzni kell

Vasárnap a lány országos bajnokságban Székesfehérvárra utaznak csapataink, ahol 10, 11.15 és 12.30 órakor a házigazdák csapatai ellen ugranak vízbe.

Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: – Papírformának kell lennie, de kevesen vagyunk, vannak hiányzóink. Vannak rutintalanabbak, de remélem, azért így is győzni tudunk.

Vogel Zsolt, a serdülő- és az ifjúsági csapat edzője: – Mindenképpen győzni szeretnénk, de nem vagyunk könnyű helyzetben, sok a betegünk. Első meccsnek, újrakezdésnek azonban talán megfelelő lesz ez a párharc.


Látni szeretné a fejlődést

Vasárnap a DVL gyermek IV-bajnokságban a szombathelyi 12 órakor a Sopron, 14 órakor pedig az ajkai Cápa VK lesz az ellenfelünk.

Kutasi Rómeó edző: – Az eltelt pár hétben amennyire az év végi ünnepek és a koronavírus-járvány engedte, próbáltunk edzeni, készülni. Azt gondolom, nekünk az a legfontosabb, hogy stabilizáljuk azokat a dolgokat a gyerekeknél, mely a fejlődésükhöz ebben a korban szükség van. Ha ezeket a dolgokat látom majd a meccseken, akkor már elégedett leszek, ha pedig ez még esetleg sikerrel is párosul, akkor még jobban örülök majd.