Fontos az összhang és a szív

Fontos az összhang és a szív

  • Post category:Hírek
Vasárnap a lány országos utánpótlás-bajnokságban a Szentes lesz az ellenfelünk. A meccsek 12 (gyermek), 13.15 (serdülő) és 14.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a gyerekcsapat edzője: – Az idegenbeli meccsekben mindig benne van, hogy mennyire tudunk átlendülni a hosszú utazáson. Szentes nagyon erős ellenfél, nehéz mérkőzés előtt állunk. Fontos lesz, hogy csapatként mennyire tudnak együtt mozogni, egymást segíteni a lányok a vízben. Az összhang megtalálása lesz a meccs kulcsa.
 
Hargitai Attila, a serdülő- és ifjúsági csapat edzője: – Szentesre hasonló elvárásokkal utazunk, mint az eddigi fordulókban, helyén legyen a szívünk, a lányok szeressenek játszani. Az ilyen nehéz, fizikális mérkőzések visznek bennünket előre, kifizetődő lesz a későbbiekben, amikor a saját korosztályukban játszanak a lányok.  

Az egyik legnagyobb vidéki fellegvár ellen

Vasárnap a fiú országos utánpótlás-bajnokságban a Szentest fogadják csapataink, a meccsek 11 órakor (gyerek), 12.30-kor (serdülő) és 14-kor (ifjúsági) kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Elemeztük ellenfelünket, mert sikerült felvételt szerezni róluk. Felkészültünk, meglátjuk, mi lesz, nem szabad elfelejteni, gyerekekről van szó, bármi előfordulhat, de hazai pályán mindenképpen szeretnénk nyerni.
 
Petrovai Márton, a serdülő- és ifjúsági csapat edzője: – Nagyon kemény csata vár ránk vasárnap. Olyan csapatok ellen szállnak a fiúk vízbe, amelyek meghatározó szerepet töltöttek, töltenek be a magyar vízilabdában. A Szentes az egyik legerősebb vidéki bázis, remek edzőkkel és játékosokkal. Tiszteljük őket, de nekünk a saját játékunkat kell megmutatni. Azt az arcunkat, ami nekünk szimpatikus, ellenfelünknek pedig megtöri a kedvét. Úgy gondolom, nagyon harcias, kemény meccsek lesznek. Ha a védekezésünkbe hozzuk a bennünket jellemző fegyelmet, akaratot és stabilitást, akkor boldogan szállunk ki a medencéből. Mindenki nagyon várja, hogy megméressük magunkat ellenük. Felszabadult játékot várok minden korosztálytól. A célunk nem más, mint a győzelem.