Fontos a játékosok közti bizalom

Fontos a játékosok közti bizalom

  • Post category:Hírek

Két győzelemben reménykedünk

 
Szombaton férfi ob II-es fordulót rendeznek, a balatonfűzfői uszodában mérkőzünk a Balaton VK-val (11 órakor kezdődik a meccs) és a PTE-PEAC-cal (13 órától).
 
Petrovai Márton edző: – Vezetjük a csoportunkat. Úgy gondolom felkészültünk becsülettel. Két győzelemmel szeretnénk eljönni, ezért mindent megtesznek a játékosok és én is.
 

Az alapszakasz utolsó fordulója

 
Vasárnap a DVL gyermek IV-bajnokságban Szombathelyen szerepel együttesünk, előbb 11.15-kor a Kanizsa VSE, majd 12.45-kor a Soproni VSE lesz az ellenfelük.
 
Truszka Levente edző: – Az alapszakasz utolsó fordulóját játsszuk. Sajnos a betegségek, sérülések és egy buta eltiltás miatt nem a legerősebb keretünkkel tudunk kiállni. Ez jó lehetőség a fiatalabbak számára, hogy megmutassák tudásukat. Ha fegyelmezetten tudjuk játszani a játékunkat, védekezésben is végig koncentrálunk, akkor mindezek ellenére jó mérkőzéseket tudunk játszani.
 

Fontos, hogy mindenki bízzon a csapattársában

 
Vasárnap a lány országos utánpótlás-bajnokságban, a budapesti Kőér utcai uszodában a Polo SC lesz z ellenfelünk. A mérkőzések 10 (ifjúsági), 11.15 (gyermek) és 12.30 (serdülő) órakor kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a két fiatalabb korosztály edzője: – A lányoktól szabadabb játékot szeretnék látni mindkét korosztályban. A szerdai meccsből kiindulva, amiben előrelépést várok, azok a sok passzos támadások, amivel meg tudjuk zavarni az ellenfél védekező felállását. Ehhez a legfontosabb, hogy mindenki bízzon a csapattársaiban.
 
Hargitai Attila, az ifik edzője: – Ugyanúgy, mint az előző fordulókban brusztolós, kemény összecsapásra számítok. Szeretném, hogy mindenki nagy kedvvel játsszon az eredménytől függetlenül. Természetesen mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében.
 

Maximális teljesítménnyel lehet meg a kilenc pont

 
Vasárnap a fiú országos utánpótlás-bajnokság A2-es fordulóját rendezik Győrben. Az Aqua Sportközpont 33-as medencéjében a Tatabánya lesz az ellenfél 10 (gyermek), 11.30 (serdülő) és 13 (ifjúsági) órakor.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Sajnos van egy-két betegünk, reméljük közülük páran meggyógyuknak, de ha nem, legalább más is kaphat lehetőséget. Akárhogyan is állunk fel, szeretnénk nyerni, erre képes a csapat a hiányzók ellenére is.
 
Petrovai Márton, a két idősebb korosztály edzője: – Csapatainkat betegséghullám tizedeli, de remélem, vasárnapra mindenki harcra kész lesz. Nagyon nehéz mérkőzések elé nézünk. Olyan gárdával találkozunk, amelyikben több olyan játékos is játszik, akik az ob I/B-ben is bontogatják szárnyaikat. Nagyon fontos lesz, hogy végig fókuszban maradjunk és fegyelmezettek legyünk. Ha betartják a fiúk a megbeszélteket, akkor szép hétvégét zárhatunk, itthon tarthatjuk a kilenc pontot. Bízom magunkban.