A mérkőzések kulcsai a védekezés és a fegyelem lesznek

A mérkőzések kulcsai a védekezés és a fegyelem lesznek

  • Post category:Hírek

Sokat dolgoztak a gyerekek az elmúlt hetekben, bízunk a jó eredményekben.

Kevés lesz a pihenő

Szombaton a DVL gyermek III-bajnokságban Budapesten játszunk. Az első meccs 13.45-kor kezdődik a szombathelyi AVUS, a második 15.15-kor a Sopron ellen.
 
Truszka Levente edző: – Két kemény mérkőzés vár ránk. Ráadásul az utazás mellett az is megnehezítheti a dolgunkat, hogy egymás után játsszuk a két mérkőzést. Úgy gondolom, a gyerekek kondíciója megvan ehhez. Fontos lesz a védekezés mindkét mérkőzésen. Ha erre oda tudunk figyelni és kevés gólon tudjuk tartani ellenfeleinket, akkor két nagyon jó mérkőzést tudunk játszani.
 

Sok a betegünk

Vasárnap a DVL gyerek IV-bajnokságban Nagykanizsára látogat csapatunk, mely 11 órakor a szombathelyi AVUS, 12.30-kor a Kanizsa ellen ugrik vízbe.
 
Truszka Levente edző: – Sajnos betegséghullám megy most át a csapaton. Nem lesz egyszerű dolgunk emiatt. Ugyanakkor ha az alapdolgokat támadásban és védekezésben is tudjuk alkalmazni, akkor jó meccseket játszhatunk. Ebben bízom.
 

Szoros meccsek várhatók

Vasárnap a lány országos bajnokságban a győri Aqua Sportközpont 33-as medencéjében a Póló SC lesz az ellenfelünk. A meccsek 10 (gyerek), 11.15 (serdülő) és 12.30 (ifjúsági) kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a két fiatalabb korosztály edzője: – A gyerek korosztályban szeretném, ha mindenki minél több játéklehetőséghez jutna. A serdülők meccsei a Póló ellen mindig szoros eredménnyel zárulnak, általában az ellenfél javára. A cél, hogy a saját játékunkra koncentrálva tudjunk előbbre lépni.
 
Hargitai Attila, az ifik edzője: – Mint minden meccsen, itt is kemény mérkőzésre számítok. Szeretném, ha az elmúlt fordulókban látott figyelem és fegyelem jellemezné a csapatot a továbbiakban is, akkor ismét tudunk hasznos mérkőzést játszani.
 

Szüretre készülünk

Vasárnap a fiú országos bajnokságban a győri Aqua Sportközpont 33-as medencéjében a Százhalombatta ellen mérkőznek csapataink. A kezdési időpontok: 14.30 (gyerek), 16 (serdülő) és 17.30 (ifjúsági) óra.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Tavaly megvertük a battaiakat, de ez új korosztály, ebben a korcsoportban évről évre mások a játékosok. Ennek ellenére bízom a legjobbakban, azt gondolom, jó állapotban vagyunk, szerencsére nincsenek betegeink. Itthon minden esély megvan arra, hogy nyerjünk, de arra törekszünk, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson.
 

Petrovai Márton, a két idősebb korosztály edzője: – Nagyon kiélezett összecsapásokra számítok mindkét korcsoportoban. Fontos lesz, hogy jól folytassuk a szezont. A mérkőzés kulcsa a védekezés és a fegyelem lesz. Az első pillanattól az utolsó sípszóig teljes koncentráció és olyan küzdés kell, ami elpusztíthatatlanná teszik csapatunkat. Mindent megtesznek majd a fiúk a győzelemért. Örömteli hír Svec Áron visszatérése. Fiatal tehetségük hosszú sérülés után játszik újra a csapatban. A győzelmeknél fontosabb a fejlődés a gyermekeknél. Ezt kollégám, Kutasi Rómeó nevében is mondhatom. Lépésről lépésre haladunk. Azt kívánom minden csapatunknak, hogy élvezzék a játékot és szüreteljék le a gyümölcsöt, amiért a hetekben annyit dolgoztak.