Edzőváltás után idegenben javítanánk

Edzőváltás után idegenben javítanánk

  • Post category:Hírek
Szombaton 18 órakor a női OB I-ben a III. ker. TVE otthonában száll vízbe csapatunk, az UNI Győr-GYVSE.

 
Szerdán, az idei első meccsen hazai környezetben 22–1-re kaptunk ki az UVSE-től. A vereséget követően Vogel Zsolt vezetőedző felajánlotta lemondását, melyet a Győri Vízisport Egyesület vezetősége elfogadott. Február 29-től a női OB I-es csapat vezetőedzői posztját Hargitai Attila tölti be, aki eddig másodedzőként tevékenykedett az első csapat mellett. Vogel Zsolt a jövőben kapusedzőként, valamint utánpótlás-edzőként folytatja munkáját az egyesületnél.
 
„Köszönjük Vogel Zsoltnak a női OB I-es csapat élén végzett munkáját, nélküle nem is beszélhetnénk most élvonalról. Sajnáljuk, hogy így alakult, de előretekintünk, Hargitai Attilának sok sikert kívánunk a vezetőedzői feladatai ellátásához” – tette hozzá Ábrahám Csaba, a GYVSE elnöke.
 
A szombati mérkőzéssel kapcsolatban Hargitai Attila így nyilatkozott: „A váratlan helyzet ellenére a célunk nem változott, bent kell maradnunk az ob I-ben. Egyelőre a játékrendszerünket, a csapatban a légkört kell átbeszélnünk, és minden mérkőzést teljes komolysággal, profikhoz méltón kell kezelnünk. A III. Kerület csapatának az erősségeit ismerjük, ezekre kiemelten figyelnünk kell majd, de a saját játékunkat kell szem előtt tartanunk, és ez minden mérkőzésre érvényes lesz.”