Elindult a lány serdülő play off

Elindult a lány serdülő play off

  • Post category:Hírek

Győzelemmel kezdtünk

Egerben rendezik az országos lány serdülőbajnokság rájátszását. Csapatunk az első meccsen az OSC-vel mérkőzött, és 14–11-re nyert. A folytatásban szombaton 15 órakor a házigazda Eger, 17.30-kor a Polo SC lesz az ellenfelünk.
 
GYVSE-UNI Győr–OSC 14–11 (4–3, 2–3, 6–3, 2–2)
Eger, országos lány serdülőbajnokság
 
GYVSE: Jámbor Luca – Tánczos Réka, Horváth Boglárka, Iszak Tamara 1, Sásdi Lisa Marie 3, Fogarasi Léna 5, Gál Csenge, Svec Anna Sába 4, Imre Fruzsina, Finta Zsuzsanna 1, Szücs Luca Sára. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka edző így értékelte az első meccset és ezt várja a folytatástól: „Torma Luca sajnos nem tudta vállalni a serdülő playoffot, amivel egy erős hátvédet veszítettünk, de Jámbor Laura élt a lehetőséggel, bizonyította, hogy megállja a helyét az idősebbek között. Szép győzelemmel kezdtünk, de nehéz meccsek várnak ránk, sok hiányzónk lesz, igyekszünk helytállni. Legfőbb célunk, hogy ebben a három napban mindenki jól érezze magát a vízben és a parton egyaránt.”
 

Megérdemelnék az első helyet

Szombaton és vasárnap a DVL gyermek III-bajnokságban Tatabányán játszunk. Az első nap 13 órakor az AVUS, 15-kor a Pécs lesz az ellenfél. Vasárnap 10-kor megint a Pécs, 13-kor pedig a Kaposvár ellen mérkőzünk.
 

Kutasi Rómeó edző: – Jelenleg a második helyen állunk, van esélyünk megnyerni a sorozatot, de még vissza is csúszhatunk. Viszont remélem, előbbi valósul meg, nagyon megérdemelnék a srácok, hogy elsők legyenek.