Újabb mozgalmas hétvége előtt állunk

Újabb mozgalmas hétvége előtt állunk

  • Post category:Hírek

A csoport két éllovasa ellen játszik OB II-es csapatunk

Szombaton a budapesti Kőér utcai uszodában két mérkőzés is vár az OB II-es csapatra. Előbb fél 12-kor  a Szeged, majd 15 órától a Semmelweis SE lesz a mieink ellenfele. Utóbbiaktól pár hete nagy különbségű vereséget szenvedtünk.

Hargitai Attila edző: – Az OB II középszakaszának második fordulójában ismét két komoly ellenféllel találkozunk. Fizikális, gyors iramú mérkőzésekre számítok.
 

Csoportrangadót játszunk a pécsiekkel Tatabányán

A DVL III gyermekbajnokságban két mérkőzés vár a tatabányai Gyémánt fürdőben a hétvégén. A mieink az első két mérkőzésüket megnyerték, így önbizalommal várhatják a folytatást. 14 órától a Kaposvár, 17 órától a Pécsi Sportiskola lesz az ellenfél a felsőházi rájátszás második játéknapján.
 
Kutasi Rómeó edző: – Hat pontunk van, a pécsiekkel ki-ki meccsünk lesz, de a kaposváriaknak is jó edzőjük van, így rájuk is oda kell figyelni. Egyéni játékban náluk jobbak vagyunk, és ugye minél kisebbek a gyerekek, annál jobban dominálhat ez a képesség. Jó lenne az első 2 helyet megszerezni, és a Duna Arénában is medencébe ugrani a régiós bajnokokkal.
 

Vasárnap kezdődik a középszakasz a lány bajnokságokban

A Szeged NVE három csapattal is  érkezik Győrbe. 10 órától a gyermek meccsel kezdünk, itt a középszakasz alsóházát az élről várják a mieink, hiszen a maximális 12 ponttal várják a folytatást, míg a csongrádiak 6 pontot hoztak magukkal. Az ifik számára 11:15-kor kezdődik a mérkőzés, az alsóházi rájátszásban a 4 alapszakaszból hozott mérkőzés után nekünk 10, ellenfelünknek 5 pontja van, így megerőstíhetjük a helyünket egy győzelem esetén.Zárásként a serdülők is megmérkőznek, a 12.30-as mérkőzésre a szegediek pont nélkül érkeznek, míg mi a középszakaszt a második helyről 9 ponttal kezdjük.
 
Antalóczy Dorka– Sajnos a gyerekcsapatunknak a negyede betegség miatt nem játszhat a hétvégén, így a 2012-13-as születésűek közül többen is lehetőséget kapnak majd. Fontos lesz a csapatjáték, a nagyoknak segíteni kell a kicsiket. A serdülőknél szerencsére ilyen gondunk nincs, a cél az lesz, hogy minél kevesebb gólt kapjunk, és azt várom, hogy gyors leforurdulásból sikerül majd gólokat lőnünk.
 
Vogel Zsolt : – Mi hazai pályán mindig a győzelem reményében játszunk, de mint minden utánpótlás bajnokságban nagyon fontos, hogy mindenki élesben is kipróbáljon olyan játékelemeket, amiben fejlődnie kell. Ettől függetlenül szeretném, ha ez nem menne az eredmény rovására.