Tisztes vereség

Tisztes vereség

BVSC-Zugló–GYVSE-UNI Győr 13–2 (3–0, 2–0, 5–2, 3–0)
Budapest, ob I-es női mérkőzés. V.: Kevi, Sándor P.

BVSC: Hajdú – Fekete F. 1, Horák, Alaksza D. 2, Krénusz 1, Farkas T. 2, Hnatyszyn 1, Leimeter 2, Polák 1, Kele 1, Alaksza N., Gémes 2, Dobos, Kakas. Edző: Mészáros Vanda.

GYVSE: Kiss E. – Farkas A., Fráter, Vaszari, Török D. 1, Németh V., Huszti V., Huszti D., Kovács P., Horváth D., Dróth, Kurucz 1, Torma. Edző: Vogel Zsolt.

Hamar vezetéshez jutott a BVSC, ám utána jól védekeztünk. A hazaiak csak a negyed vége felé tudták növelni előnyüket. A második nyolc percben is rendben volt a védelmünk, a kapusunk is jó százalékkal védett, így mindössze öt gól volt csak a hátrányunk.

A folytatásban mi is megtaláltuk az utat a BVSC kapujába, ugyanakkor védekezésben nem voltunk annyira feszesek, egy negyed alatt kaptunk annyit, mint az előző kettőben. A zárófelvonásban megint jól harcoltunk, alaposan megnehezítettük a válogatottakat a soraiban tudó hazai csapatot, és tisztes vereséggel távoztunk a fővárosból.

Vogel Zsolt:Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. Voltak olyan jó elemek a játékunkban, melyek már igazi vízilabda volt. A védekezés fegyelmezett volt, a kapusteljesítmény is sokkal jobb volt, ennyi gólt kapni egy BVSC-től elfogadható. A támadójátékunk még mindig gyengébb, de összességében kihoztuk a maximumot a meccsből.