Sűrű lesz a hétvégi program

Sűrű lesz a hétvégi program

Ugrás az ismeretlenbe

Ma és holnap az Eaton MEFOB selejtezőkörében, Gödöllőn játszik fiúcsapatunk. Ma az ELTE ellen 17.30, a Corvinus ellen 19.30 órakor száll vízbe az UNI Győr, míg szombaton este hétkor a Pécs vár ránk.

Kutasi Rómeó edző így várja a mérkőzéseket: – Igazából magam sem tudom, mire számítsak. Kicsit nekem ez fejesugrás az ismeretlenbe. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.


Visszavágásra készülünk

Szombaton a DVL gyermek III-bajnokságban Balatonfűzfőn szerepel csapatunk. Eredetileg két mérkőzésünk lett volna, de a pécsiek visszamondták a hétvégi meccseiket, így 17.30 órakor a szombathelyi AVUS együttesével találkozunk.

Lajtai Andor edző: – Legutóbb tartalékosan álltunk ki, most viszont mindenki itt lesz, így reméljük, vissza tudunk vágni a szombathelyieknek az előző vereségért. Kicsit szokatlan a kezdési idő, ilyen késői időpontban nem sűrűn játszunk, de ezt is szokni kell.


Idegenbe is győzni megyünk

Vasárnap a lány országos bajnokságban a Szeged ellen, idegenben játszanak csapataink. A kezdési időpontok: 14, 15.15 és 16.30 óra (serdülő, gyerek, ifjúsági).

Hámori Péter, a gyerekcsapat edzője: – A papírforma szerint nyernünk kell, és én azt szeretném, hogy minél nagyobb különbséggel győzzünk. A lányok nagyon fogadkoznak, és ha úgy teljesítenek, mint a korábbi hetekben, akkor minden esély megvan a biztos sikerre.

Vogel Zsolt, az idősebbek edzője: – Itthon nyertünk a szegediek ellen, ám az utazás most bennünket terhel. Remélem, egy-két beteg visszatér a hétvégére, hogy több variációs lehetőségem legyen. Szeretnénk jó meccset játszani, és eredményesnek lenni.


Erősödő ellenfél

A fiú országos bajnokságban Balatonfűzfő a Balaton VK lesz az ellenfelünk vasárnap 16.30, 17.45 és 19 órakor (gyerek, serdülő, ifjúsági).

Hargitai Attila edző: – A Balaton csapata javuló teljesítményt mutat az elmúlt fordulók alapján, így kemény mérkőzésekre számítunk. Szeretném azt a lelkesedést, illetve küzdeni akarást látni a csapaton, amit már korábban megmutattak.


Eredménykényszer nélkül

Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban a győri Aqua Sportközpont ad otthont az aktuális fordulónak. Csapatunk 11.40-kor a CVK, 13.20-kor a DFVE ellen száll vízbe.

Kutasi Rómeó edző: – Mivel itt nem számolják az eredményt, így mindenféle kényszer és nyomás nélkül játszhatunk. A legfontosabb, hogy mindenki lehetőséget kapjon, és ha bent van a vízben, élvezze a játékot.