Nem sikerült a továbbjutás

Nem sikerült a továbbjutás

  • Post category:Hírek
”Becsülettel küzdöttek a lányok mindkét meccsen.”


UNI Győr-GYVSE–Szeged 11–12 (3–2, 2–5, 3–2, 3–3)
Győr, Aqua Sportközpont, BENU női Magyar Kupa
 
GYVSE: Szombathelyi – Rádli, Kenderes 1, Finta Zs., Molnár D. 1, Finta K., Párkányi 2, Petik 3, Kiss A., Hetzl 2, Szedlák 2, Dróth, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.
 
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K. 1, Baksa, Pap 2, Tátrai 2, Bocskay 1, Gálicz, Pádár 1, Kenéz 3, Botka, Hasznos, Gémes 2, Kucsera. Edző: Szabó Tamás.
 
Az első negyedben rendre mi szereztünk vezetést, a második szakaszban aztán fordított a Szeged, amely már három góllal is vezetett (4–7). A zárószakaszra egy gólra feljöttünk, majd 10–10-nél utol is értük riválisunkat, de az izgalmas végjátékból végül a szegediek jöttek ki jobban.
 
Vogel Zsolt: – Harcos mérkőzést játszottunk, komoly hullámvasút volt a mérkőzés, hol egyik, hol másik csapat vezetett. A végén kapkodtunk, így nem tudtunk egyenlíteni. Lesz még mit csiszolni a játékunkon, ki kell a hibákat javítani a bajnoki rajtig.
 
 
BVSC–UNI Győr-GYVSE 19–6 (4–0, 7–2, 4–2, 4–2)
Győr, Aqua Sportközpont, BENU női Magyar Kupa
 
BVSC: Kakas K – Koltay N, Ármai Z, Kolárová T, Urvári, Kele, Bereczki 1 – 1, Jancsó P, Dobos, Tóth F, Batizi E, Polák Zs 2 – 2, Mészáros Farkas K 3 . Edző: Stieber Mercédesz
 
GYVSE: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs., Molnár D., Finta K., Párkányi, Petik 5, Kiss A., Hetzl, Szedlák 1, Dróth, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.
 
A BVSC hamar eldöntötte a találkozót, a második negyedben 7–0-nál szereztük az első gólunkat. A folytatásban is érvényesült az ellenfél nagyobb tudása, bár jól küzdöttünk, igazán megnehezíteni nem tudtuk a fővárosiak dolgát.
 
Hargitai Attila másodedző: – A BVSC egy pillanatig nem hagyott kétséget afelől, melyik a jobb csapat, ki nyeri a meccset. Örülök, hogy ilyen fizikális védekezés ellen kellett játszani, mert erre a szintre szeretnénk eljutni. Annak kevésbé örülök, hogy igazán nem tudtuk megoldani a feladatot, sok kontrát kaptunk. Ebben mindenképpen fejlődnünk kell. Összességében egy rossz szavunk nem lehet a lányokra, mert becsülettel küzdöttek mindkét mérkőzésen.