Nagy falatnak bizonyult az ezüstérmes

Nagy falatnak bizonyult az ezüstérmes

  • Post category:Hírek

Az első két negyedben eldőlt a találkozó, ekkor kevésbé tudtuk tartani a lépést a hazaiakkal, a folytatásban viszont már kiegyenlítettebb volt a játék.

Dunaújvárosi FVE–UNI-Győr GYVSE 16–4 (5–0, 5–2, 3–1, 3–1)

Dunaújváros, OB I-es női mérkőzés. V.: Berki, Szabó X.

DFVE: Maczkó – Jonkl, Sajben 2, Dobi 1, Horváth B. 2, Mahieu 2, Szabó N. 1, Garda 3, Mucsy 3, Kardos, Erdélyi 1, Sümegi, Kardos 1, Eikel. Edző: Mihók Attila.
GYVSE: Horváth A. – Rádli, Hateier, Gálicz, Vaszari 2, Török, Németh V., Huszti V., Huszti D., Kiss A, Szedlák, Dróth 1, Kurucz 1, Mozbauer. Edző: Vogel Zsolt.
 
 
Mihók Attila: – Nagy várakozásokkal tekintünk az idény elé. Ismét szép feladatot kaptunk, jelentős fiatalításon ment át a csapat, elsősorban a saját utánpótlásból merítkeztük. Ez volt az első meccs igazán éles helyzetben, azt gondolom, elégedettek lehetünk, mert fegyelmezettek voltunk. Az izgalom, hév nem vitt el bennünket az elején. Jó egységet alkotott a rutin és a fiatalság.
 
Vogel Zsolt: – Jó első meccs volt a maga bájával és szépségével. Tavaly talán itt éreztem magam a legkellemetlenebb helyzetben edzőként, ez most sokkal jobb teljesítmény volt. Megpróbáltuk a taktikát végigvinni, de kissé megilletődöttek, talán hitehagyottak voltunk az elején, ez pedig döntőnek bizonyult. A hibákat tudjuk orvosolni, hiszem, hogy akár már a jövő heti két meccsen meg tudják csinálni a lányok azokat, melyeket egyébként tudnak.
 

Kurucz Kata: – Vártuk már a rajtot, tudtuk, hogy erős meccsel. Motiváltak voltunk, de az elején sokat rontottunk, ebbe bele is fáradtunk kicsit. Utána felszívtuk magunkat, jobban tudtunk koncentrálni. Az edzőnk által említett hibákat pedig a fontos meccsekre mindenképpen megpróbáljuk kijavítani.

 

Csapatunk szerdán 13 órakor a szezon első hazai meccsén az UVSE-t fogadja az Aqua Sportközpont sátras medencéjében.