Méltón zárnánk az évet

Méltón zárnánk az évet

  • Post category:Hírek

Méltón zárnánk az évet

 
Szombaton a DVL serdülőbajnokság zárófordulóját a győri Aqua Sportközpontban rendezik. Csapatunk 10 órakor a Balaton VK, 14 órakor a Pécs Sportiskola ellen száll vízbe.
Petrovai Márton edző: – Igazából már nem fenyegeti a bajnokság megnyerését semmi se. A fiúk nagy tűzzel fognak játszani, hogy méltó módon zárjuk a napot. Biztosan sok játékos fog szerepet kapni.
 
 

A gyerek- és a serdülőcsapat is első helyen zárhat

 
Vasárnap a fiú országos bajnokságban Miskolcon játszanak csapataink, a meccsek 13 (gyerek), 14.30 (serdülő) és 16 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Leginkább az dönt, melyik csapat lesz a nyugodtabb, ki akarja jobban a sikert. Jó lesz nekivágni úgy az utolsó fordulónak, hogy ha nyerünk, első helyen zárunk. Bármi is lesz azonban a vége, büszke leszek a srácokra.
Petrovai Márton, az idősebbek edzője: – Ez a mérkőzés dönti el, ki nyeri a serdülő bajnokságot. Ennél méltóbb befejezést nem kívánhattunk volna. A fiúk eddigi teljesítményére nagyon büszke vagyok.  Nagyon bízom bennük. Nincs veszítenivalónk. Élvezni kell minden percét, mert ez örömünnep lesz. Ifi csapatunknál a miskolci magasabb szintet képvisel, de mi is el akarjuk érni ezt a szintet. Sajnos lesz hiányzónk is.
 
 

Szépen búcsúznánk

Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban is a zárófordulót rendezik meg, Sopronban 10 órakor a Tatabánya, 12.30-kor a Balatonfüred ellen lesz a két mérkőzésünk.
 
Debreceni Nóra edző: – Szeretném azt látni, hogy amit gyakoroltunk, azt meg tudjuk mutatni élesben is. Az egyéni megoldások mellett csapatként is kellene már működnünk. Szépen szeretnénk zárni az évet.