Küzdelmes meccsek is várnak ránk

Küzdelmes meccsek is várnak ránk

  • Post category:Hírek

A fejlődés az elődleges

Szombaton Szombathelyre utazik a DVL gyerek III-bajnokságban szereplő csapatunk, melyet Truszka Levente helyett ezúttal Kutasi Rómeó irányít. Az első meccset 12.30-kor a Kaposvár, 15-kor pedig a Tatabánya ellen játsszuk.
 
Kutasi Rómeó edző: – Mint minden meccsen, természetesen ezúttal is fejlődni szeretnénk. Nincs eredménykényszer, de azért törekszünk a sikerélményre is. Éppen ezért jó lenne, ha tudnánk meccset, meccseket nyerni.
 

Győzelmekre készülünk

Vasárnap hazai környezetben, az Aqua Sportközpont sátras medencéjében a Polo SC lesz lány utánpótláscsapataink ellenfele. A gyerekek 10, az ifi 11.15, serdülők 12.30 órakor kezdenek. A gyerek- és az ifjúsági csapat a folytatásban már biztosan playoff-kvalifikációt játszik az Egerrel, a serdülőknek még van tennivalójuk. Ha most nyernek, akkor a Szeged–III. Ker. TVE meccs eredményétől függően játsszák a playoff-kvalifikációt.
 
Antalóczy Dorka, a két fiatalabb korosztály edzője: – A gyerekmeccsen ismét magabiztos csapatjátékra számítok, ahol mindenki több játéklehetőséghez juthat. A serdülők mérkőzése ismét küzdelmes lesz, melyen nem engedhetünk könnyű gólokat ellenfelünknek.
 

Vogel Zsolt, az ifik edzője: – Szeretnénk nyerni a hétvégén, aztán nagy izgalommal várjuk a kvalifikációt az Eger ellen.