Közeledünk a szezon vége felé

Közeledünk a szezon vége felé

  • Post category:Hírek

Tapasztalatszerzés és gyakorlás

Szombat a DVL serdülőbajnokságban Ajkán játszik fordulót csapatunk, a mérkőzések 12 (a Fehérvár ellen) és 14 órakor (a Városgazda ellen) kezdődnek.
 
Truszka Levente edző: – Elsődleges célunk továbbra is a tapasztalatszerzés és a gyakorlás ebben a bajnokságban. Szerencsére ezt jó ellenfelek ellen tehetjük meg. Ha tudunk hasonló felfogásban játszani, mint az előző fordulóban, akkor reményeim szerint ismét jó mérkőzéseket tudunk játszani és ha van egy kis szerencsénk, akkor nyerni is tudunk.
 

Szépen zárni a szezont

Vasárnap a DVL babybajnokság utolsó fordulójában Pécsett játszanak legkisebbjeink: 12.10-kor a Mohács, 13.50-kor a Balaton VK lesz az ellenfél. Itt eredményt még hivatalosan nem számolnak.
 

Debreceni Nóra edző: – Ismerjük mindkét csapatot, ezzel a két meccsel lezárul a bajnokság. Remélem, a hosszú utazástól nem lesznek fáradtak a gyerekek. Szeretném, ha azt az egy-két új technikai elemet, amit gyakoroltunk az elmúlt időszakban, látnám a csapattól a meccseken. Emellett az lenne még a cél, hogy örömmel és jó élményekkel jöjjünk haza, szépen zárjuk le a szezont.