Késő esti rangadó Szegeden

Késő esti rangadó Szegeden

  • Post category:Hírek
Szerdán 20 órakor a Szeged ellen idegenben játszik csapatunk, az UNI Győr-GYVSE.

 
A Tisza-partiak eddig négy meccset játszottak, ezen egy győzelem és három vereség a mérlegük, viszont az az egy siker hatalmas skalp: a címvédő Egert verték hazai medencében 9–8-ra.
 
Csapatunk eddig hatból hat meccset veszített, de jobbára a mezőny első feléhez tartozó együttesekkel találkozott. A Magyar Kupa selejtezőjében találkozott már egymással idén a két gárda, szeptember közepén, Győrben a Szeged 12–11-re győzött.
 

„Rangadó lesz számunkra ez a meccs. Azt gondolom, felkészültünk, kielemeztük a szegediek játékát, megnéztük a meccseiket. Most még egy kis finomhangolás van hátra. Hasonló mérkőzésre számítok, mint amilyen a Magyar Kupában volt, azaz végig szoros legyen a küzdelem. Aztán hogy a végén hova billen majd el a mérleg nyelve kiderül. Nyilván szeretnénk győzni, mert kicsit frusztráló a pontnélküliség, de elsősorban most a játékminőségben szeretnénk előrelépni, többek között a védekezésben és a helyzetkihasználásban. Igazán majd a playoffra szeretnénk a legjobb formánkat elérni, hogy céljainkat elérjük, de attól még persze nem mondunk le arról, hogy pontokat gyűjtögessünk” – mondta vezetőedzőnk, Vogel Zsolt.