Kemény csaták várnak csapatainkra a hétvégén

Kemény csaták várnak csapatainkra a hétvégén

  • Post category:Hírek

Férfi OB II, lány országos utánpótlás-bajnokság, és fiú országos utánpótlás-bajnokság vár ránk a hétvégén.

 

Két erős ellenfél

Szombaton a férfi ob II-es bajnokságban Balatonfűzfőn játszik csapatunk, az UNI Győr-GYVSE, 12 órakor a PTE-PEAC, 14 órakor a Sopron lesz az ellenfelünk.
 
Hargitai Attila edző: – Csoportunk két legerősebb csapatával játszunk, ennek ellenére szeretném, ha magabiztosan, bátran ugranánk vízbe.
 

A védekezés lehet a kulcs

Vasárnap a lány országos utánpótlás-bajnokságban Budapesten, a Ferencváros ellen szállnak vízbe fiataljaink. A mérkőzések 14, 15.15 és 16.30 órakor – serdülő, gyerek, ifjúsági sorrendben – kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a gyerekcsapat edzője: – Kemény mérkőzésre számítunk, sok múlik a védekezésünkön, a koncentrációnkon. Nem lesz egyszerű a helyzet amiatt, hogy előtte sokan egy serdülőmeccset is lejátszanak, ennek ellenére bízom abban, hogy küzdős, szoros meccsen a végén akár mi kerülünk ki győztesen.
 
Vogel Zsolt, a két idősebb korosztály edzője: – Egy-két betegünk meggyógyult, ez mindenképpen pozitív, viszont kapusunk, Torma Luca még nem lesz hadra fogható. Megpróbálunk helytállni, a védekezésen lesz a hangsúly, szeretnénk minél tovább tartani magunkat, ehhez az kell, hogy ne engedjük könnyű gólokhoz az ellenfelet.
 

Kemény mérkőzések

Vasárnap a fiú országos utánpótlás-bajnokságban hazai környezetben, az Aqua Sportközpontban a Sopron ellen játszanak csapataink. A gyerekcsapat 10, a serdülő 11.15, míg az ifjúsági 12.30 órakor kezdődik.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – A helyzet ugyanaz, mint a korábbi meccseken. Szeretném látni azokat a dolgokat a vízben, melyeket edzésről edzésre gyakorlunk.
 
Hargitai Attila, az idősebb korosztályok edzője: – Hasonlóan az előző fordulóhoz, most is kemény mérkőzésekre számítok, de bízom a srácokban.