Hétvégi utánpótlás program

Hétvégi utánpótlás program

Hiányzóink lesznek

Szombat a férfi ob II-es bajnokságban Hódmezővásárhelyen játszik csapatunk, a Győri VSE-UNI Győr. Előbb 11 órakor a Dunakanyar, majd 13 órakor a Szeged ellen szállunk vízbe.

Hargitai Attila edző így várja a fordulót: – Sajnos lesznek hiányzóink, így nehéz mérkőzésekre számítok. Szeretnék azoknak az utánpótláskorú játékosoknak lehetőséget adni, akik a belefektetett munkájuk alapján megérdemlik.


Visszavágnánk a soproniaknak

Vasárnap a fiú országos utánpótlásbajnokságban a győri Aqua Sportközpont 33-as medencéjében fogadjuk a Soproni VSE-t. A mérkőzések 10, 11.15 és 12.30 órakor kezdődnek.

Hargitai Attila edző: – A Sopron ellen ősszel egyik korosztályunknak sem sikerült pontot szereznie, ezért most van miért visszavágnunk. Emellett rendkívül kemény mérkőzésekre számítok, sajnos ifiben lesznek még mindig eltiltottaink, ami miatt még nehezebb dolgunk lesz.


Nem az eredmény számít

Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban a dunaújvárosi uszoda ad otthont az aktuális fordulónak. Csapatunk 10.50-től az Új-Hullám, 14.10-től a Soproni VSE ellen mérkőzik.

Kutasi Rómeó edző: – Mivel itt igazából nem számít az eredmény, a lényeg az, hogy mindenki játsszon, élvezze, szeresse, hogy mérkőzésen mutathatja meg, mit tud. Örülnék, látnám a fejlődést az elmúlt hetekhez képest.


Szoros meccsek várhatók

Vasárnap a lány országos utánpótlásbajnokságban a budapesti Nyéki uszodában az OSC lesz az ellenfelünk. A serdülők 14.30, az ifik 16, a gyermekek 17.30 órakor kezdenek.

Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: – Győzni szeretnénk, itthon is megvertük az OSC-t, pedig akkor voltak hiányzóink is. Bízom benne, most még ennél is jobb eredményt tudunk elérni. A fáradtság még lehet ellenfelünk, mert mi játsszuk az utolsó meccset.

Vogel Zsolt, az idősebb korosztályok edzője: – Igazi ki-ki meccs lesz, szoros küzdelmet várok mind serdülőben, mind ifiben. Volt egy hosszabb szünet, vissza kell rázódni a játékba, a sorozatba. A védekezésen alapul majd a játék, az ellenfél centerének semlegesítése lesz a kulcs, ha ez sikerül, és jó kapusteljesítmény párosul ehhez, akkor taktikus, türelmes játékkal jó eredményeket érhetünk el.