Hétvégi UP mérkőzések – december 12.

Hétvégi UP mérkőzések – december 12.

Dunaújvárosban a lányok

Vasárnap Dunaújvárosba utaznak lánycsapataink. Az országos bajnokságban a gyermek korosztály 13.30, a serdülő 11, az ifjúsági 12.15 órakor száll vízbe.

Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: – Szeretnénk jó eredményt elérni, bár a győzelmi esélyünk nagyon kicsi. Ráadásul egyik jó játékosunk hiányzik majd. Mindent megpróbálunk, a védekezésre kell odafigyelni, mert csak ezzel tudunk szoros mérkőzést játszani.

Vogel Zsolt, a két idősebb korosztály edzője: – Próbáljuk folytatni a sorozatot, amiben benne vagyunk. Betegségekkel tarkított hetünk van, így nem tudom, milyen összetételben tudunk kiállni, de igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni a meccsekből, illetve gyakorolni szeretnénk azokat a dolgokat, amelyeket akár az ob I-ben is alkalmazni tudunk majd.


A betegséggel is meg kell küzdeni

Vasárnap az országos bajnokságban szereplő fiúcsapataink a Hódmezővásárhely ellen mérkőznek idegenben. A gyermekcsapat 16, a serdülő 13, az ifjúsági 14.30 órakor kezd.

Hargitai Attila, a gyermekcsapat edzője: – Hétvégén hosszú utunk lesz. Az alapszakasz végeztével vannak olyan csapatok, amelyekkel nem játszottunk még, így messzemenő következtetést nem tudunk levonni. Sajnos az elmúlt két hétben küzdöttünk betegségekkel, így még nehezebb dolgunk lesz. Fegyelmezett, koncentrált játékot várok el a csapattól.

Dubinák Péter, az idősebbek edzője: – Új ellenfél a Hódmezővásárhely, ismeretlen számunkra. Sajnos a betegségek szempontjából nem a legjobb előjelekkel indulunk. Csak vasárnap derül ki, hányan is leszünk. Bármi megtörténhet azonban a meccsen, természetesen a minél jobb eredmény elérése a célunk.