Hétvégi UP előzetes – február 12-13.

Hétvégi UP előzetes – február 12-13.

Szombaton a DVL gyermek III-bajnokságban a kaposvári Virág fürdőben ugrik vízbe csapatunk, a meccsek 12 és 15 órakor kezdődnek a Pécs, valamint a Kaposvár ellen.

Lajtai Andor edző várakozásai: – Elkezdjük a rájátszást, melyben a hosszú távú céljainkat építjük. Minél több 2009-es és 2010-es születésű játékosnak szeretnék lehetőséget adni, hogy tapasztalatot szerezzenek. Eredménykényszer nincs, a lényeg, hogy szakmailag jó meccseket tudjunk játszani, ezzel biztosítva a fejlődést a gyerekeknek. Nem a helyezést helyezzük előtérbe.


Vasárnap a fiú országos bajnokságban a Nyíregyházára utazunk, ahol az Aqua SE lesz az ellenfél. A meccsek 13, 14.15 és 15.30 órakor kezdődnek.

Hargitai Attila edző: – Hosszú út vár ránk Nyíregyházára. Voltak folyamatosan betegeink, így nehezebb volt a gyakorlás az elmúlt hetekben, ennek ellenére magabiztos, összeszedett csapatot szeretnék látni a vízben mind a három mérkőzésen.


A DVL baby I-bajnokságban vasárnap a budapesti Komjádi uszodába szólít bennünket a sorsolás, 10.50 és 13.20-kor játszunk a Dunaújváros, illetve a Sopron csapatával.

Kutasi Rómeó edző: – Vannak új játékosok, akik az előkészítőből kerültek fel. Ebben a korosztályban a legfontosabb, hogy a gyerekek az éles versenyhelyzetet megismerjék, szokták egy kicsit. Nem eredményre megy a játék, a lényeg, hogy mindenki tudjon tanulni, élvezze azt, hogy játszhat, megszeresse a vízilabdát.


Vasárnap a lány országos bajnokságban a budapesti Hajós 33-as medencéje ad otthont az UVSE elleni meccseinknek, melyek 14.30, 16 és 17.30 órakor kezdődnek.

Hámori Péter, a gyerekcsapat edzője: – Olyan meccset várok, mint a Fradi és a Dunaújváros elleni volt. Ott jól játszottunk, és ha azt a teljesítményt megismételjük, akkor most is szoros meccset tudunk játszani. Örülök, hogy jelen állás szerint mindenki egészséges. A meccsen a védekezésen lesz a hangsúly.

Vogel Zsolt, a serdülő és ifjúsági csapat edzője: – Más kávéház a két csapat, a legfontosabb, hogy minél tovább szorosan alakuljon a meccs, a posztra gyakorlunk dolgokat, amelyeket majd a ki-ki meccseken szeretnénk alkalmazni.