Hétvégén az OB II-ben és a DVL gyermek IV-bajnokságban játszunk

Hétvégén az OB II-ben és a DVL gyermek IV-bajnokságban játszunk

Jó meccseket vár az edző
A férfi ob II-ben csapatunk, a Győri VSE-UNI Győr szombaton a debreceni sportuszodában játszik két mérkőzést, 13 órakor a házigazdák, 15 órakor a MAFC ellen.
Hargitai Attila edző – aki el van tiltva a múlt hétvégén kapott piros lapja miatt – így látja az esélyeket: – Hosszú út vár ránk Debrecenig, ahol két komoly mérkőzést fogunk játszani a felsőházban. Szeretném, ha az előző forduló dekoncentráltságából tudnánk tanulni, és jó mérkőzéseket játszanánk. Erre abszolút képesnek tartom a csapatot.


Mindenki fejlődjön

Vasárnap a DVL gyermek IV-bajnokságban Székesfehérvárra utazik csapatunk, hogy 13.30-kor a Fehérvár VSE, 16.30-kor a szombathelyi AVUS ellen szálljon vízbe.
Kutasi Rómeó edző: – Nagyon jó erőpróba számunkra minden felsőházas meccs. Voltak betegek az elmúlt időszakban, többek között az egyik kapusom, de amúgy is az a legfontosabb, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson. Nagyon jól dolgoznak gyerekek az edzésen, és arra törekszem, hogy a meccseken is minél többen hozzá tudjanak tenni a teljesítményünkhöz. Nyilván nem mindenki van ugyanazon a szinten, viszont lelkesedésben nincs hiány, és egyre többen mutatják a fejlődés jelét. Kiemelném Horváth Nimródot, akin látszik a nagy akarás, keményen és jóél dolgozik az edzéseken. Egy kapus is debütálhat hétvégén, Nemes Roland is sokat tett azért, hogy a csapatba bekerüljön, ahogyan Gál Vince is. De felsorolhatnám az egész csapatot. A legfontosabb, hogy játszanak, fejlődjenek, szokják a meccseket, nincs eredménykényszer, de azért ha van esély győzni, akkor azért mindent beleadunk.  Igazából ezeken a mérkőzéseken kaphatnak visszaigazolást maguk számára a gyerekek az elvégzett munkáról. Ami a meccseket illeti, a Fehérvár ellen a 2. hely sorsa dőlhet el, a szombathelyiek viszont sötét lónak számítanak, bárkit képesek legyőzni, de bárkitől ki is tudnak kapni. Meglátjuk, mit hoz majd ez a két meccs.