Hétvégén a fiú utánpótlás csapataink ugranak medencébe

Hétvégén a fiú utánpótlás csapataink ugranak medencébe

  • Post category:Hírek

DVL gyerek III és országos fiúbajnokság vár ránk a hétvégén.

 

Két meccs Ajkán

Szombaton Ajkán játszik a DVL gyerek III-csapatunk. Az ellenfél 10 órakor a házigazda Cápa VK, 13.30-kor pedig a Soproni VSE lesz.
 
Kutasi Rómeó edző: – Eddig egyszer nyertünk, egyszer veszítettünk a bajnokságban. Az első fordulóban a soproniakat legyőztük. Most is abban bízom, hogy a megbeszéltek szerint játszunk, és akkor annak meglesz az eredménye. Nincs eredménykényszer a srácokon, de azért a sikerélmény sokat lendíthet a csapaton.
 

Győzni megyünk Battára

Vasárnap az országos fiúbajnokságban Százhalombattán játszanak csapataink. A gyerek meccs 13, a serdülőmeccs 14.15, míg az ifjúsági mérkőzés 15.30 órakor kezdődik.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Ellenfelünk nem nyert még meccset, nagyon remélem, nem ellenünk szakad meg ez a sorozatuk. Ehhez az kell, hogy fegyelmezettek legyünk, és elsősorban a védekezésünkre kell odafigyelni.

Hargitai Attila, az idősebb korosztályok edzője: – Sajnos voltak betegeinek a héten és lesz is hiányzónk a hétvégén. Ettől függetlenül szeretném, ha a gyakoroltak viszont tudnám látni a mérkőzéseken, és mindemellett győzni is tudnánk.