Helytállt női OB I-es csapatunk

Helytállt női OB I-es csapatunk

  • Post category:Hírek

UNI Győr-GYVSE–FTC 9–17 (2–5, 2–2, 3–4, 2–6)

Győr, OB I-es női mérkőzés. V.: Kovács S., Németh A.
 
GYVSE: Torma – Rádli, Hateier, Gálicz 1, Vaszari 1, Török D., Németh V. 2, Huszti V. 1, Huszti D. 2, Kiss A., Szedlák 2, Dróth, Finta, Horváth A. Edző: Vogel Zsolt.
FTC: Neszmély – Vosseberg 4, Máté 3, Lengyel, Pőcze 2, Gulyás-Oldal 2, Leimeter, Nagy L. 1, Awad 2, Petik 1, Tóth Csabai 2, Dömsödi, Millot, Gresó. Edző: Gerendás György.
 
A három kulcsemberét is nélkülöző fővárosiak ellen nagyszerűen helytállt fiatal csapatunk. Az első negyedben ugyan három góllal ellépett a Fradi, de a folytatásban remekül tartottuk magunkat. Szép gólokat lőttünk, a védekezésben is voltak jó megoldásaink. A zárónegyedben kicsit „elfogytunk” erőben, ekkor növelte a különbséget a vendéggárda, de összességében három negyeden keresztül jól játszott csapatunk.
 
Vogel Zsolt: – Más célokért küzd a két csapat. Mis is inkább későbbi meccsekre készülünk, az edzéstervet sem borítottuk fel. A Fradi ellen játszani mindig megtiszteltetés. Amit vártam, azt kaptam a meccstől, a kapott gólokkal nem vagyok elégedett, de a játék képe alapvetően tetszett.
 
Gerendás György: – Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játékkal kevésbé. Ilyen összeállításban még sosem játszottunk, hétvégén pedig Barcelonába utazunk, ahol szeretnénk jól szerepelni.
 
Németh Veronika: – Próbáltunk mindent beletenni a meccsbe. Kicsit látszott, hogy nem erre a meccsre készülünk. Igyekeztük a támadójátékot javítani, mert a lőtt gólokkal eddig voltak gondjaink.
 

Lengyel Dorottya: – Első meccsem volt az ob I-ben. Örülök, hogy lehetőséget kaptam. Igyekeztem megállni a helyem, támadásban és védekezésben úgy érzem, még fel kell vennem az élvonal ritmusát.