Három nagyszerű negyedet produkáltunk

Három nagyszerű negyedet produkáltunk

  • Post category:Hírek

UNI-Győr GYVSE – Tigra-ZF-Eger 7-15 ( 0-2, 1-8, 1-1, 5-4 )

Győr, OB I-es női mérkőzés. V.: Donauer Márk, dr. Varga Csenge

UNI-Győr GVSE: Torma-, Rádli, Finta 1, Gálicz, Vaszari, Török, Németh, Huszti V., Huszti D., Kiss A., Szedlák 4, Dróth, Kurucz 2.  Vezetőedző: Vogel Zsolt

Tigra-ZF-Eger: Kiss A.-, Jancsó 2, Borsi 1, Parkes 1, Molnár 2, Katona, Párkányi 1, Czigány D. 2, Kékesi, Bódi, Szellák 1, Szilágyi D. 5, Dulic. Vezetőedző: dr. Sike József

Remek védekezéssel rukkolt elő a csapat az első negyedben, jól működött az emberfogás, Torma Luca is jól olvasta a lövéseket, így mindössze két gólt tudott szerezni az Európa Kupa elődöntőre készülő vendégcsapat. A második negyedben aztán semmi nem sikerült, így pillanatok alatt eldöntötték a mérkőzést a bajnoki dobogóra pályázó egriek. 

Szerencsére Vogel Zsolt rendezni tudta a sorokat, így 1-10 után a második félidőt meg is nyerte a csapat. A védekezés újra összeállt, az emberfogás mellett a zóna ellen sem találták a megoldást az egriek, míg támadásban az utolsó negyedben már bátrabban lőttek a mieink, Szedlák Móni mellé Kurucz kata is felzárkózott, míg Finta Zsuzsa éles szögből lőtt az ellenfél kapujába. Nyilván ehhez az is hozzá tartozik, hogy ekkor már eldőlt a meccs és Sike József már az UVSE elleni hétvégi derbire próbálgatott új variációkat, de ettől függetlenül bátran és összeszedetten játszottak a győri lányok, így csökkenteni tudták az első félidőben összeszedett különbséget.

Vogel Zsolt: – A második negyedben kijött a játékosok közötti fizikai és technikai különbség, a másik három negyedben mindenki próbálgatott, cserélgetett. Az emberelőnyöket sajnos ma sem jól játszottuk meg.  
 
Dr. Sike József: – Azt kértem az alapcsapattól, hogy amíg ők vannak a vízben, nem kaphatnak három-négynél több gólt, ez megvalósult. Nem siettettük a játékot, mert szeretnénk a hétvégére frissek maradni. Gratulálok a Győrnek főként a második félidei játékához.