Felkészülésnek jó volt

Felkészülésnek jó volt

  • Post category:Hírek
UNI Győr-GYVSE–Dunaújváros 6–14 (1–4, 2–4, 0–2, 3–4)

Győr, OB I-es női mérkőzés. V.: Pintér, Csanádi.
 
UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs., Molnár D. 1, Finta K., Párkányi, Petik 3, Klemm, Hetzl, Szedlák, Fogarasi 1, Drávucz 1, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.
 
Dunaújváros: Maczkó – Jonkl, Kardos 1, Dobi 2, Horváth B. 3, Mahieu, Szabó N. 1, Garda 1, Kardos 2, Somogyvári 1, Pál, Sümegi 3, Karancsi, Eikel. Edző: Vad Lajos.
 
Jól kezdtünk, másfél perc után mi szereztünk vezetést, ám  Dunaújváros hamar megfordította a mérkőzést (5. perc: 1–2). A folytatásban is a vendégek voltak pontosabbak, a negyed végére elléptek, az első nyolc perc 4–1-es vendégvezetéssel zárult.
 
A második szakasz egy perc után vendég átlövésgóllal folytatódott, az ellenakcióból sikerült szépíteni. Ez sem nyugtatta meg a csapatot, újabb két vendégtalálat után Hargitai Attila időt kért (2–7). A negyed második felében Petik lőtt szép gólt, ismét öt gólra felhozta ezzel a csapatot (3–8). A félidő hajrájában újabb gól nem esett.
 
A harmadik negyedben több mint öt percet kellett várni az első találatra, azt a vendégek lőtték (3–9), majd újra betaláltak. Mi viszont nem tudtuk bevenni a vendégek kapuját ebben a szakaszban, így a zárófelvonás előtt hétgólos hátrányban voltunk (3–10).
 
Az utolsó nyolc percben két gyors dunaújvárosi góllal folytatódott a játék (3–12). Mi továbbra sem találtuk az utat a vendégek kapujához. Igazából inkább csak távolról céloztunk, pontatlanul. A Dunaújváros viszont rendre betalált, fokozatosan nyílt az olló. Fogarasi hosszú hazai gólcsendet tört meg négy és fél perccel a vége előtt (4–14). A meccs végjátékában Petik szemfüles góljával tíz gólon belülre kerültünk, a meccset is az ő találata zárta, így végül nyolc góllal maradtunk alul.
 
Hargitai Attila: – Viszonylag szoros negyedeket tudtunk játszani. Ennek örülök. Sok apró hiba gyűlt össze, ebből lett egy kis káosz. Ezeket kell kijavítanunk. Nekünk is a szombati meccs lesz a fontos, a Szegedet kell legyőznünk  
 
Molnár Daniella: – A meccset kissé fáradtan kezdtük. Ilyen hibákat nem követhetünk el. Örülök, hogy a fórokat jól meg tudtuk játszani. Bízom benne, a Szeged elleni meccsre ez jó felkészülés volt.
 
Vad Lajos: – Jó edzőmérkőzés volt ez számunkra, a hétvégi, Eger elleni meccsre készültünk. Sok hibával, de magabiztosan hoztuk a mérkőzést.
 
Sümegi Nóra: – A védekezésen volt a hangsúly, hellyel-közzel ezt meg is oldottuk. A támadás is jól működött elöl.