Elveszítettük a rangadót

Elveszítettük a rangadót

  • Post category:Hírek
UNI Győr-GYVSE–Tatabánya 3–7 (2–2, 0–2, 1–1, 0–2)

 
Győr, Aqua Sportközpont, ob I-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Kovács S., Ercse
 
UNI Győr-GYVSE: Szombathelyi – Rádli, Kenderes 1, Finta, Molnár D., Svec, Párkányi, Petik 1, Kiss A., Hetzl, Szedlák 1, Dróth, Fogarasi, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.
 
Tatabánya: Kovács Dorottya – Zantleitner H. 1, Zantleitner N., Zink 2, Orbán 1, Becsey, Németh V. 2, Kurucz, Kovács Dalma, Kovács J. 1, Donauer, Nagy J., Lengyel, Gulyás. Edző: Zantleitner Krisztina.
 
Az első negyed kiegyenlített játékot hozott, kétszer is mi szereztük meg a vezetést, de aztán a második szakaszban a vendégek kétgólos előnyre tettek szert. A harmadik nyolc percben próbáltunk javítani, de a Tatabánya rutinosan tartotta előnyét, sőt, a zárónegyedben még tovább növelte.
Mindez azt jelenti, hogy ötödik vereségünket szenvedtük el.
 
Csapatunk szombaton 19 órakor a bajnoki címvédő Egert fogadja az Aqua Sportközpontban.
 
Vogel Zsolt: – Gratulálok a vendégeknek a sikerhez. Fegyelmezetten és jól védekeztek. Mi végig kapkodó játékot nyújtottunk. Volt egy kipontozódás, ami meghatározta az egészet. Összességében teljesen nem lehetek elégedetlen, mert megvoltak a helyzeteink, jól kidolgoztuk azokat, csak kimaradtak. Tragédia nem történt, tartjuk magunkat ahhoz, ami az elmúlt években volt, az első meccset a Tatabánya nyeri, remélem, majd ott is olyan lesz a végeredmény, mint az előző szezonokban, azaz mi nyerünk.
 
Szombathelyi Gerda: – A védekezést és a támadást is fejlesztenünk kell. A Szeged és a Szentes ellen szeretnénk jobb eredményt elérni.
 

Zantleitner Krisztina: – Pontokért jöttünk Győrbe. Idegesen kezdtünk, pontatlanok voltunk az elején, de örülök, hogy nyerni tudtunk. Döntő volt a védekezésünk, ennek köszönhetjük a győzelmet.