Egygólos vereség

Egygólos vereség

  • Post category:Hírek

Szeged–UNI Győr-GYVSE 7–6 (3–1, 0–3, 2–1, 2–1)

Szeged, ob I-es női mérkőzés. V.: Vályi, Berki.
 
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K. 1, Baksa, Pap 1, Tátrai, Bocskay, Binder, Gálicz, Pádár, Torma, Botka 1, Hasznos, Gémes 4, Tóth F. Edző: Szabó Tamás.
 
GYVSE: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta, Molnár D. 1, Svec, Párkányi 1, Petik 3, Kiss A., Hetzl, Szedlák 1, Dróth, Hateier, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.
 
Az első negyedben a hazaiak kapták el jobban a fonalat, elléptek 3–0-ra, a szakasz legvégén Petik ötméteresével szépítettünk. Amilyen rosszul sikerült az első nyolc perc, olyan jól ment a játék a másodikban. Bár több mint négy percet kellett várni az első gólra, azt Petik lőtte, majd nem sokkal később triplázott: ötméteresből egyenlített. Egy perccel a félidő előtt a vezetést is megszereztük Molnár révén.
A harmadik negyedben folytattuk a gólgyártást, 5–3-nál nagyon jól nézett ki az eredmény. Másfél perc alatt azonban kiegyenlítettek a házigazdák. A zárószakasz előtt újabb gól már nem esett. Ebben két és fél perc elteltével a Szeged mozdult el a holtpontról, majd Párkányi egyenlített (6–6). Négy perc volt hátra, de gól csak másfél perccel a vége előtt esett, azt ismét a Szeged szerezte. Volt lehetőségünk az egyenlítésre, de előbb Hetzlre fújtak támadót, majd 16 másodperccel a vége előtt Dróth lövése kimaradt, így nagy csatában hullámzó mérkőzésen veszítettük el az alsóházi rangadót.
 

Vogel Zsolt: – Hat lőtt góllal is nyerhettünk volna, de öt-hármas vezetésünknél könnyű gólokat engedtünk ellenfelünknek, ott jobban kellett volna menedzselni az állást. Sajnos a végén a helyzeteket sem tudtuk belőni, ebben a fizikai fáradtság is szerepet játszott. Jót tett volna a lelkünknek, ha legalább egy pontot szerzünk, de úgy érzem, folyamatosan fejlődünk, és igazából a szezon második felére kell olyan formába kerülni, hogy elérjük a célokat.