Csapatként kell játszani a gyerekeknek

Csapatként kell játszani a gyerekeknek

  • Post category:Hírek

DVL gyermek III-bajnokság, DVL gyermek IV-bajnokság, illetve fiú országos utánpótlás-bajnokság vár ránk a hétvégén.

 

Az eredmény másodlagos 

A DVL gyermek III-bajnokságban a soproni uszoda ad otthont a fordulónak: szombaton 14 órakor a Szombathelyi AVUS, 15.30-kor a Sopron lesz csapatunk, a GYVSE-UNI-Győr ellenfele.
 
Kutasi Rómeó edző: – Azt szeretném, ha a medencében viszont tudnám látni azokat a dolgokat, melyeket az edzéseken napról napra gyakorlunk, sulykolunk. Az eredmény ilyenkor még másodlagos.
 
 

A védekezésen a hangsúly

A fiú országos utánpótlás-bajnokság fordulójában vasárnap a Balaton VK ellen idegenben játszunk. A gyerekcsapat 11, a serdülő 12.15, az ifjúsági 13.30 órakor kezd.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Továbbra sem a győzelmet várom a srácoktól, sokkal inkább azt, hogy amit tudnak, megtanultak, azt mutassák meg a vízben. Fontos a védekezés, hiszen ez a kulcsa mindennek.
 
Hargitai Attila, az idősebb korosztályok edzője: – Ellenfelünket ismerjük az elmúlt évekből, és tudjuk, hogy komoly erőt képviselő csapat. Mindenképpen döntő lesz a kapott gólok száma, így védekezésben helyén kell lennünk.
 
 

Csapatként kell játszanunk

A DVL gyermek IV-bajnokságban vasárnap az Aqua Sportközpontban szállunk vízbe: 10 órakor az AVUS, 13-kor a Sopron lesz az ellenfelünk.
 
Truszka Levente edző: – Több fiatalabb is keretben lesz. Azt várom, hogy az idősebb, rutinosabb játékosok igazi vezéregyéniségek legyenek a meccseken, de nem szeretném, ha ez egyénieskedésbe csapna át, csapatként kell működnünk. Ezt tartom a legfontosabbnak, hogy a gyerekek megtanulják segíteni egymást.