Bravúrral még elérhető a nyolcadik hely

Bravúrral még elérhető a nyolcadik hely

  • Post category:Hírek

Utolsó hazai mérkőzését vívja szombaton 18 órától az alapszakaszban az UNI-Győr GYVSE. Ellenfelünk az a BVSC Zugló lesz, amely februárban hazai pályán vereséget szenvedett a Szentes csapatától, így várhatóan csak a 6. helyen zárják a bajnokság első szakaszát. A két együttes az év elején a Szőnyi úton már farkasszemet nézett egymással, és akkor Stieber Mercedes együttese 16-6-ra nyert. A mieink most bíznak a szoros mérkőzésben

 
Vogel Zsolt, vezetőedző: – Utolsó hazai mérkőzésünkön szeretnénk úgy zárni az alapszakaszt, hogy megtettünk mindent a nyolcadik helyért. Bravúrral ha pontot, vagy pontokat szereznénk, az sokat jelentene majd a középszakaszban, de a Győr – Szeged – Tatabánya összevetésben amúgy sem mehet senki senki ellen biztosra, az dönthet majd, hogy a kulcsemeberek közül kik azok, akik jó teljesítményt nyújtanak. Mi azonban a középszakasszal még nem foglalkozunk, csak a BVSC meccs lebeg a szemünk előtt, szeretném ha a lányok bátran és jól vízilabdáznának szombat este.

 
Az előző fordulóban a Szeged és a Tatabánya döntetlent játszott egymással, így a csongrádiaknak 7, nekünk 6, a TVSE-nek pedig 5 pontja van két meccsel az alapszakasz vége előtt. A hátralévő két játéknap mindhárom együttesnek bravúr kell a pontszerzéshez, ha pedig pontazonosság lépne fel mi mindkét ellenfelünkkel szemben előnyt élvezünk. Ugyanakkor az is biztos, hogy a 7 megnyert pontig tartó középszakaszt bármelyik ellenfelünkkel is vívjuk, mindkét csapat 3-3 pontról kezd majd. A középszakaszban pedig döntetlen nincs, így aki a legjobb nyolc között akar végezni, annak kétszer le kell győznie ellenfelét.