Az UP vasárnap ugrik a medencébe

Az UP vasárnap ugrik a medencébe

Erősebb ellenfél

Vasárnap a lány országos utánpótlás-bajnokságban Egerben játszanak csapataink. Az ifik 11.30, a gyerekek 12.45, a serdülők 14 órakor kezdenek.

Hámori Péter, a gyerekcsapat edzője: – Erős csapat az Eger, az egyik legjobb a csoportban. Kicsit jobb védekezést várok, mint múlt héten, amikor ugyan nyertünk, de a gólok száma lehetett volna kevesebb. Ha ez összejön, és támadásban megint nem lesz gondunk, akkor nyerhető a meccs, ami egyébként kétesélyes.

Vogel Zsolt, az idősebb csapatok edzője: – Régen találkoztunk az egriekkel, a múlt heti ellenfelünknél, a Szegednél erősebbek. Célunk elsősorban az, hogy az ob I-es alaptaktikát fejlesszük. A sikeres eredményhez pedig kellenek a jó teljesítmények, a lövéshatékonyságon, a védekezésen és a kapusokon sok múlik.


Kemény meccsekre számítunk

Vasárnap a fiú országos utánpótlás-bajnokságban Nagykanizsa szállnak vízbe csapataink. A gyerekmeccs 14, a serdülő- 15.30, az ifjúsági 16.45 órakor kezdődik.

Hargitai Attila: – Kemény mérkőzésekre számítok. Volt egy hetünk a mérkőzésekre felkészülni, utána pedig lesz egy szabad hétvégénk, ezért mindenkitől elvárom, elvártam az edzésekbe belefektetett nagy munkát.


Szokják a légkört

Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban a soproni uszoda ad otthont az újabb fordulónak: 14.40-kor az Új-Hullám SE, 16.20-kor a Mohács lesz az ellenfelünk.

Kutasi Rómeó: – Ami a legfontosabb, hogy minél több gyereknek tudjunk lehetősége adni, hogy szokják a légkört.