Átírt versenykiírás

Átírt versenykiírás

  • Post category:Vízilabda

Lány Ifjúsági országos bajnokság

III. ker. TVE–Győri VSE 7–13 (3–4, 2–3, 0¬–4, 2–2)
Budapest III.ker. TVSE Uszoda, lány ifjúsági országos bajnokság.
GYVSE: Mozbauer Panna – Mozbauer Kata, Hateier Nelli, Horváth Dorina Anita, Tóth Boglárka, Németh Veronika 3, Kamondi Olivia, Kérész Emese 1, Dróth Izabella 9, Rédling Eszter, Torma Luca Emma. Edző: Vogel Zsolt.

Győri VSE–Eger 5–10 (1–3, 2–3, 0¬–2, 2–2)
Budapest III.ker. TVSE Uszoda, lány ifjúsági országos bajnokság.
GYVSE: Mozbauer Panna – Mozbauer Kata, Hateier Nelli, Horváth Dorina Anita, Tóth Boglárka, Németh Veronika 3, Kamondi Olivia, Kérész Emese, Dróth Izabella 2, Rédling Eszter, Torma Luca Emma. Edző: Vogel Zsolt.

Vogel Zsolt: – Az MVLSz változtatott a lány utánpótlás országos bajnokságok lebonyolításán. Ez kisebb zavart okozott a rendszerben, hiszen szerda este derült ki, hogy vasárnap játszanunk kell. A változtatás abban is megnyilvánul, hogy torna rendszeren folytatódik a sorozat, azaz egy napon két meccset kell játszani a lányoknak. Az előző napi OB I/B után, ifiben is kitartott a lendület, az első meccset simán hoztuk, az Eger ellen pedig látszódott a fejlődés, leginkább a kapott gólok számában érezhető a javulás, mert ez már a harmadik egymás elleni találkozónk volt, és emlékeim szerint huszonegy gólról indultunk, most csak tízet kaptunk. Elégedett voltam a csapat teljesítményével, bár mindig van javítani való!