A kilencedik helyért folytatjuk

A kilencedik helyért folytatjuk

  • Post category:Hírek
Szentes–UNI Győr-GYVSE 10–6 (1–2, 3–3, 1–0, 5–1)
Szentes, OB I-es női mérkőzés, rájátszás. V.: Sajben, Csizmadia.

 
Szentes: Füsti-Molnár – Varga V. 3, Horváth Zs., Tyukász, Dobos, Hnatyszyn 2, Bicskei, Erdélyi, Horváth L., Korom, Kövér-Kis 2, Boldizsár 2, Bíró 1, Varga N. Edző: Matajsz Márk.
 
UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs., Molnár D., Fogarasi, Párkányi, Petik 4, Kiss A., Szedlák 1, Drávucz 1, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.
 
A hazaiak szereztek vezetést, de a folytatásban sikerült fordítanunk, a második negyedre mi mehettünk előnnyel. Ebben már két gól is volt a javunkra (2–4, 3–5), de a második félidőre egygólos előnnyel fordulhattunk. A harmadik nyolc percben a küzdelem dominált, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de csak egyet sikerült ebből kihasználni. Sajnos a szentesiek lőtték ezt a gólt, így a zárónegyed előtt egál volt az eredmény. Ebben gyorsan háromgólos hátrányba kerültünk, Petik negyedik góljával még felcsillant egy halvány remény (8–6), de két újabb találattal lezárta a párharcot a Szentes, így a 9. helyért folytatjuk. Ezt a pozíciót mindenképpen meg kell szereznünk, ha meg akarjuk tartani élvonalbeli tagságunkat.
Hargitai Attila: – Jól kezdtünk, három negyedig nagyszerűen játszottunk. Inkább a védekezés dominált mindkét oldalon. Az, hogy három negyed alatt öt gólt kaptunk, nagy fegyvertény. Sajnálom, hogy a zárónegyedben egy öt-eggyel eldőlt a meccs. Ekkor talán már kijött a fáradtság, kihagyott a koncentrációnk, ezt pedig megbüntette a Szentes, így megérdemelten győzött. Büszke vagyok a lányokra, mert hajtunk, és úgy érzem, egyre jobbak leszünk. Várjuk az ellenfelet a kiesés elleni harcban.