A játék élvezetéről kell szólnia a meccseknek

A játék élvezetéről kell szólnia a meccseknek

  • Post category:Hírek

A gyakorláson lesz a hangsúly

Szombaton a DVL gyerek I-bajnokságban a tatabányai Gyémánt fürdő ad otthont a meccseknek, 10 órakora a házigazda Tatabánya, 12-kor az Oázis SC lesz az ellenfelünk.
 
Kutasi Rómeó edző: – Elsősorban a gyakorláson lesz a hangsúly, szeretném, ha a gyerekek élveznék a játékot. Itt még erről szól a vízilabda, nem az eredmény hajszolásáról.
 

Új játékos, új ellenfelek

Szombaton a DVL baby-bajnokságban Szombathelyre utazik csapatunk, hogy ott 13 órakor a Balaton VK, 15 órakor pedig a Mohács ellen szálljon vízbe.
 
Debreceni Nóra edző: – A legfontosabb, hogy mindenki játsszon. Új játékost is avatunk, akinek ez lesz élete első meccse, emellett két olyan csapattal találkozunk, amelyekkel még nem játszottunk, szóval lesz egy kis újdonság és izgalom, de bízom benne, hogy amit gyakoroltunk, azokat a dolgokat meg tudjuk majd csinálni a medencében.
 

Jó meccseket szeretnének az edzők

Vasárnap a fiú országos utánpótlás bajnokságokban hazai környezetben, az Aqua Sportközpont sátras medencéjében fogadjuk a Fehérvár VSE-t. A meccsek 10 órakor (gyerek), 11.30-kor (serdülő) és 13-kor (ifjúsági) kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Jó lenne pontot szerezni, ehhez vagányan kell vízilabdáznunk, olyan hozzáállással, mint az elmúlt meccseken.
 

Hargitai Attila, a két idősebb korosztály edzője: – A Fehérvár csapata ellen gyors, fizikális mérkőzésre számítok, szeretném, ha lennének egyre több olyan periódusaink, ahol az iramot fel tudnánk venni, és tartani is tudnánk.