A célunk még elérhető és nem adjuk fel soha

A célunk még elérhető és nem adjuk fel soha

  • Post category:Hírek

Sikerült a hétvégi célkitűzés

Kanizsa VSE–GYVSE-UNI Győr 4–5 (1–2, 2–1, 1–2, 0–0)
Székesfehérvár, DVL gyermek III-bajnokság
 
GYVSE: Porvan Áron – Borbás Benedek 1, Sykora Nimród Alexander, Veres Vilmos 1, Berzai Norman Bernát, Lizák Bernát 1, Gál Csenge, Buga Kristóf, Kiss Bendegúz, Bojnár Botond, Horváth Bianka 2, Szabó Szilárd Zoltán. Edző: Truszka Levente.
 
GYVSE-UNI Győr–Pécs 5–14 (1–6, 1–4, 2–1, 1–3)
Székesfehérvár, DVL gyermek III-bajnokság
 
GYVSE: Porvan Áron – Borbás Benedek, Sykora Nimród Alexander, Veres Vilmos, Berzai Norman Bernát, Lizák Bernát, Gál Csenge 1, Buga Kristóf, Kiss Bendegúz, Bojnár Botond, Horváth Bianka 4, Szabó Szilárd Zoltán. Edző: Truszka Levente.
 
Truszka Levente: – Sikerült a hétvégi célkitűzés. A Nagykanizsa ellen szoros meccsen a végén nekünk kedvezett most a szerencse, így megvannak az első pontjaink a bajnokság felsőházában. A Pécs ellen több játéklehetőséget kaptak a fiatalok mellett azok is, akik az előző fordulóban keveset tudtak játszani. Tudjuk, miben kell fejlődnünk még.
 

A lényeg: túl vagyunk a hétvégén

GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 6–12 (2–3, 2–1, 2–1, 0–7)
Balatonfűzfő, DVL gyermek IV-bajnokság
 
GYVSE: Pop Gergő Ákos – Molnár Zsigmond, Sykora Nimród Alexander, Borbás Olivér, Lizák Bernát 4, Katona Márton 1, Kiss Bendegúz 1, Jámbor Viktória. Edző: Truszka Levente
 
GYVSE-UNI Győr–Pécs 1–16 (0–6, 1–3, 0–3, 0–4)
Balatonfűzfő, DVL gyermek IV-bajnokság
 
GYVSE: Pop Gergő Ákos – Molnár Zsigmond, Sykora Nimród Alexander 1, Borbás Olivér, Lizák Bernát, Katona Márton, Kiss Bendegúz, Jámbor Viktória. Edző: Truszka Levente.
 
Truszka Levente: – Túl vagyunk ezen a hétvégén. A sok betegség miatt egy cserével kellett végigküzdeni a két mérkőzést. Köszönöm a sportszerűséget a Tatabányának es Pécsnek is egyaránt. A betegeinknek pedig jobbulást kívánok.
 

Jó meccsek a két legerősebb ellen

MATE-GEAC-MSA–GYVSE-UNI Győr 14–10 (4–3, 4–2, 4–2, 2–3)
Gödöllő, férfi ob II-es bajnokság
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Paár Balázs 1, Hateier Mátyás, Dzunic Dorde 1, Hajzer Dániel Zoltán 1, Varga András, Truszka Levente 2, Truszka Csanád Kemenes 4, Raffai Ruben, Szücs Dániel Márton 1, Svec András Áron, Baross Gerzson Károly, Horváth Csanád, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton
 
ELTE-BEAC–GYVSE-UNI Győr 16–12 (6–4, 5–3, 2–3, 3–2)
Gödöllő, férfi ob II-es bajnokság
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Paár Balázs, Hateier Mátyás, Dzunic Dorde 2, Hajzer Dániel Zoltán, Varga András, Truszka Levente 1, Truszka Csanád Kemenes, Raffai Ruben, Szücs Dániel Márton 6, Svec András Áron 1, Baross Gerzson Károly, Horváth Csanád 2, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – Véleményem szerint nagyon jó mérkőzéseket játszottunk a bajnokság két legerősebb csapata ellen. Először a Gödöllő volt az ellenfél, akinek nem titkolt céljuk a feljutás. Erősek, masszívak voltak. Persze nem csoda, mert több olyan játékosuk van, akik magas szinten vízilabdáztak. Nem volt könnyű dolgunk. Ha védekezésben kicsit bátrabbak vagyunk, akkor úgy ki-ki meccs lehetett volna a vége. Így sem vallottunk szégyent és fiatal csapatunk remekül helytállt. A tíz lőtt gól bizakodásra ad okot. A visszavágón összeszedjük hátul magunkat és meglepetést fogunk okozni. A második meccsen egyből a Gödöllő után az ELTE ellen játszottuk. Ezt a mérkőzést sajnos szakmailag nem nagyon tudom értékelni, mert a legfontosabb az volt, hogy senki ne sérüljön meg. Nem a vízilabda dominált, hanem a fizikai és az életkor adta különbség. Több játékost is le kellett cserélnem ,nehogy sérülést szenvedjen és kiessen az utánpótlás bajnoki meccsekből. Sajnáltam ezt a mérkőzést, mert a játékban mi jobbak voltunk szerintem. Büszke vagyok a csapatomra, mert nem adták fel! Megfogadtuk a mérkőzés után,  hogy mikor újra egymásnak feszülünk, akkor olyan arcunkkal találkozik az ellenfél, amit nem lesz könnyű legyűrni. A célunk még elérhető és nem adjuk fel soha.
 

Győzött a gyerekcsapat

GYVSE-UNI Győr–FTC 21–10 (3–3, 8–2, 6–1, 4–4)
Győr, lány gyermek országos bajnokság
 
GYVSE: Jámbor Laura – Szerb Dorka 1, Horváth Bianka 4, Iszak Tamara 3, Sásdi Lisa Marie, Novák Lili, Fogarasi Léna 3, Gál Csenge 1, Svec Anna Sába 9, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára, Pápai Ráhel, Kovács Roxána, Burkus Lara. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka: – A mérkőzés első negyede még fej fej mellett haladt, de a második negyedben már kijött a gyorsasági és fizikális fölénye a lányoknak. Számos lefordulásunk volt és rengeteg kiállítást harcoltunk ki. Amiben a múlt héthez képest még sikerült előre lépni, az a passzok, indítások minősége. Gratulálok a lányoknak, hogy ilyen neves csapatok ellen szép eredményeket hoznak.
 

Amíg küzdés van, addig elégedett az edző

GYVSE-UNI Győr–FTC 8–14 (1–4, 2–6, 2–0, 3–4)
Győr, lány serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Szerb Dorka 1, Iszak Tamara 2, Imre Fruzsina, Gál Csenge, Fogarasi Léna 2, Novák Lili, Svec Anna Sába 2, Finta Zsuzsanna 1, Jámbor Laura. Edző: Hargitai Attila.
 
GYVSE-UNI Győr–FTC 4–27 (0–8, 2–4, 0–8, 2–7)
Győr, lány ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Hateier Nelli 1, Pápai Ráhel, Sásdi Lisa Marie, Horváth Boglárka 1, Kiss Anita 1, Szücs Luca Sára, Finta Zsuzsanna 1, Kovács Roxána. Edző: Hargitai Attila.
 
Hargitai Attila: – Serdülőben nem kezdtünk jól, talán meg is voltunk kicsit illetődve, de amit a második félidőben láttam, az már nagyon rendben volt. A védekezésben az elején sokszor nem voltunk a helyünkön, majd amikor védekezést váltottunk, a támadójátékunk is rendeződött, onnan kiegyenlített meccset tudtunk játszani a Fradival, ami úgy gondolom, egy ilyen fiatal összetételű csapattól nagyon szép teljesítmény. Ifiben kevesen is voltunk, ráadásul mint mindig, most is fiatal csapattal tudtunk kiállni, ezért az eredmény szempontjából átment rajtunk a Fradi. Fontos megértenie a lányoknak, amit nem győzök mindig hangsúlyozni, hogy itt minden vízben töltött perc hosszú távon kifizetődik majd nekünk az évek során. Az én elvárásaim is ehhez igazodnak, így azt tudom mondani, ameddig a küzdés, akarás rendben van, addig elégedett leszek. Gratulálok a gyerekcsapatunk győzelméhez.